FOLLOW US: facebook twitter

Έρχεται ο Τράμπ ηλίθιοι ξυπνήστε…

Ημερομηνία: 19-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Όπως μάλλον είναι γνωστό σε όσους ενημερώνονται για τη σόου μπιζ, οι Ομπάμα έχουν τη δική τους εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών. Ίσως όχι πολύ συνηθισμένη ασχολία για έναν πρώην Πρόεδρο, αλλά και τι είναι συνηθισμένο από όσα συμβαίνουν εσχάτως;

Η εταιρεία αυτή συμμετείχε όμως στην παραγωγή μιας ταινίας, η οποία, σήκωσε αρκετό ντόρο στους τόσο αγαπημένους μας κύκλους των συνωμοσιολόγων. Πρόκειται για την ταινία «Άσε τον κόσμο πίσω».

Το κύριο όμως θέμα μας δεν είναι η καλλιτεχνική αποτίμηση, αλλά το σαφές πολιτικό μήνυμα. Η δημοκρατία στις ΗΠΑ και επομένως οι ίδιες οι ΗΠΑ κινδυνεύουν και μάλιστα όχι από έξω αλλά από μέσα. Δεν είναι πλέον οι εξωγήινοι, οι Ρώσοι, οι Κινέζοι, οι Άραβες τρομοκράτες, αλλά οι δυνάμεις μέσα στις ΗΠΑ που απειλούν τη σταθερότητα του συστήματος εξουσίας. Με μια κυβερνοεπίθεση, και τη στάση ενός τμήματος των ενόπλων δυνάμεων, ό,τι θεωρούν δεδομένο οι σκεπτόμενοι, αλλά στην πραγματικότητα εφησυχασμένοι πολίτες των ΗΠΑ (δηλαδή ένα  μέρος του πληθυσμού, το οποίο εν πολλοίς ψήφιζε και Ομπάμα) θα καταρρεύσει. «Έρχεται ο Τραμπ ηλίθιοι, ξυπνήστε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot