FOLLOW US: facebook twitter

Έρχεται με πολλές εκπλήξεις το Μακρισαίικο καρναβάλι την Κυριακή 10 Μαρτίου!

Ημερομηνία: 08-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρισιων «ΤΑ ΜΑΚΡΙΣΙΑ» διοργανώνει για 5η χρονιά το ΜΑΚΡΙΣΑΙΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 3 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία  Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Γριβάκης, είχαν δεσμευθεί ότι το καρναβάλι θα γίνει θεσμός και το κατάφεραν με την αγάπη του κόσμου και τις έμπρακτες εισφορές τους.

Τι θα δούμε όμως φετος στα Μακρίσια και τι άλλο θα σκεφτούν οι Μακρισαιοι; Ο κ. Γριβάκης διαβεβαιώνει πως ουτε φέτος θα περάσουν απαρατήρητοι. “Θα διατηρήσουμε την επικαιρότητα με τον δικό μας τρόπο, διακριτικά και σεμνά πάντα, με παρέλαση αρμάτων αλλά και γκρουπ μεγάλων και μικρών Καρναβαλιστών. Η Δήμητρα Μπερτσου για 5η χρονιά μας στηρίζει και θα ναι εδώ να χορέψει για εμάς με τους Μαθητές απ τις σχολές χορού της που διατηρεί σε Κρέστενα και Πυργο. Και φετος για πρώτη φορά μετά των πέρας των αρμάτων ένα μοναδικό θέαμα περιμένει τους Θεατές μας με κάτι που βλέπαμε μέχρι σήμερα στην τηλεόραση μόνο.

Μαζί μας θα βρίσκεται ο Ταχυδακτυλουργός – illusionist “Konstantin” με την Μαγική Ομάδα του (Clown-Animatrice-Children’sentertainment), οι οποίοι θα προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθεάμα ψευδαίσθησης και αποκριάτικης γιορτής με ξέφρενο χορό-διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους φίλους. Η παράσταση θα έχει μαγικά-ταχυδακτυλουργικά κόλπα (stage and close-upmagicshow), επαγγελματικό face-painting της αρεσκείας του κάθε παιδιού, παιδικές-σύγχρονες-αποκριάτικες χορογραφίες και ομαδικά παιχνίδια με μουσική κάλυψη και διάκριση νικητών και πολλά άλλα … Μην το χάσετε ,αξίζει! Το 5ο ΜΑΚΡΙΣΑΙΊΚΟ Καρναβάλι είναι γεγονός,και έρχεται!”.

Μάλιστα το βράδυ μετά τις 9.30 θα έχουν Πάρτυ Μασκέ στο CozyCafe όπου στις μουσικές επιλογές θα είναι ο DJ του συλλόγου Αντώνης Καουκης που πάντα μας βοηθάει χωρίς δεύτερη σκέψη αφιλοκερδώς .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος