FOLLOW US: facebook twitter

Ερμιονίδα-ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη 1-1: Δυνατός στο Κρανίδι

Ημερομηνία: 25-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο νεαρός Κώστας Κάρδαρης ξεχώρισε ξανά από τον ΠΑΟΒ.

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη  μετά από εξαιρετική εμφάνιση στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κρανιδίου, πήρε ένα βαθμό (1-1)  κόντρα στην ισχυρή ομάδα της Ερμιονίδας, ενώ δικαιούταν και κάτι παραπάνω. Έτσι, ο ΠΑΟΒ έφτασε τους 13 βαθμούς στα όρια της επικίνδυνης ζώνης.

Οι «πράσινοι» του Ντίνου Σπυρόπουλου ήταν ανώτεροι στο α΄ ημίχρονο, είχαν αρκετές φάσεις να σκοράρουν και το πέτυχαν με τον 16χρονο Κώστα Κάρδαρη, που ξεκίνησε βασικός σε δεύτερο διαδοχικό ματς και δικαίωσε ξανά τον προπονητή του. Ήταν το 43ο λεπτό όταν από δεξιά ο Αγουρίδης γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Κάρδαρης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Νωρίτερα, μόλις στο πρώτο λεπτό ο Σαμπανέι είχε σέντρα-σουτ που έφυγε άουτ και λίγο μετά, ο Ρουγκάλας είχε σουτ το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο β΄  ημίχρονο η Ερμιονίδα πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 63΄ με τον πρώτο σκόρερ του Ομίλου, Χάρη Ποζατζίδη. Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης μια κεφαλιά του Ποζατζίδη από καλή θέση που κατέληξε στην αγκαλιά του Λαδά και ο ΠΑΟΒ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-2, όταν ο Βαζ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά απέκρουσε ο γκολίπερ της Ερμιονίδας, Γαβαλάς.

Ερμιονίδα: Γαβαλάς- Παναγόπουλος, Πιριτσάους, Κατσιαμπάς, Παπαεμμανουηλιδης- Μπαρμπέρος, Καρούτης, Εσκουδέρο- Τριμπόνιας (60′ λ.τρ. Κατσιαμήτας), Ποζατζίδης, Γουάτσον (80′ Μερκούρης).

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Σιδέρης, Ρουγκάλας, Αγουρίδης, Ντόμας, Βαζ, Σαμπανέι (37΄ λ.τρ. Μακρής), Κάρδαρης (52΄ λ.τρ. Παναγάκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος