FOLLOW US: facebook twitter

Ερμιονίδα-Ολυμπιακός Ζαχάρως 3-0: Τον αδικεί το σκορ!

Ημερομηνία: 21-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98764″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν μπόρεσε να επιστρέψει με βαθμολογικό όφελος από το Κρανίδι.  Ηττήθηκε 3-0 από τη δυνατή Ερμιονίδα και έμεινε στους 4 βαθμούς σε 5 αγώνες.  Η έκταση του σκορ αδικεί την ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη, που δέχτηκε τα δύο τελευταία γκολ στο 88΄ και 93΄ κι ενώ είχε ανοιχτεί για να ισοφαρίσει. Το 1-0 έγινε στο 36΄ με τον Ποζατζίδη με  πλασέ μέσα από την περιοχή και ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες με τους Κανάνι, Παναγόπουλο και Σκοζάι αλλά δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Έτσι, η Ερμιονίδα, που είχε και αυτή φάσεις, έκανε το 2-0 στο 88΄ όταν ο Μερκούρης με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Ποζαντίδη σε θέση βολής  και το 3-0 στις καθυστερήσεις (διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ η ηλειακή ομάδα), ξανά με τον  Ποζατζίδη (με ψηλοκρεμαστό πλασέ).

Ερμιονίδα: Γαβαλάς, Παναγόπουλος(85’ Μερτύρης), Παπαεμανουηλίδης, Μπιρμπίλης, Μπιριτσάους, Καρούτης, Τριμπόνιας(68’ Κατσανίτας), Μπαλμπέρο(77’ Κατσαρίδας), Ποζατζίδης, Εσκουρένο, Φερναντέζ(82’ Μερκούρης)

Ολυμπιακός Ζαχ.: Καπετανάκης, Γκούσκος (80’ Πλαστουργός), Χριστόπουλος, Κατελούζος, Τσίτσος, Καλαντζής, Κανάνι (88’ Δούφας), Σκοζάι, Κακολύρης (75’ Ηλιόπουλος), Παναγόπουλος, Καπλάνης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot