FOLLOW US: facebook twitter

Έργο οδοφωτισμού: Εξοικονόμηση ενέργειας 79% – Οικονομικό όφελος για τον Δήμο Πηνειού

Ημερομηνία: 11-12-2022 | Συντάκτης:

Ο λογαριασμός δικαιώνει τον Ανδρέα Μαρίνο

-«Μιλούν» οι αριθμοί του πιστοποιητικού τριμηνιαίας εξοικονόμησης

Η απόλυτη δικαίωση του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του οδοφωτισµού αποτυπώνεται στον 1ο λογαριασμό ΣΕΑ όπου καταγράφεται εξοικονόμηση ενέργειας 79% και οικονομικό όφελος για τον Δήμο 5.465 ευρώ!

Ειδικότερα και σύμφωνα  με τους όρους της Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης, μεταξύ του Δήμου Πηνειού και της Αναδόχου Εταιρείας «SIRECENERGY ΑΕ» εξεδόθη  από τον Ανεξάρτητο Σύμβουλο του Έργου  πιστοποιητικό τριμηνιαίας εξοικονόμησης, (01/07/2022 – 30/09/2022) στο οποίο καταγράφονται τα εξής:  Εξοικονόμηση περιόδου (τρίμηνη)  σε kWh: 340.305,72 που σημαίνει 79,03% εξοικονόμηση. Συνολικό Οικονομικό Όφελος 62.917,53 ευρώ εκ των οποίων 57.452,00 του αναδόχου και 5.465,53 ευρώ του Δήμου Πηνειού.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος,  φανερά ικανοποιημένος από τα στοιχεία του πρώτου λογαριασμού,  δήλωσε: «Ήρθε ο λογαριασμός που με δικαιώνει, ήρθε η ώρα της αλήθειας! Με το έργο του οδοφωτισµού, έργο πολλαπλής ωφέλειας, πετύχαμε μείωση του κόστους, εξοικονόμηση ενέργειας, άριστη λειτουργία του συνόλου του δικτύου και βελτίωση των υπηρεσιών  στους πολίτες μας. Αυτό αποδεικνύει με φωτεινό τρόπο ο πρώτος λογαριασμός ΣΕΑ που αφορά στο τρίμηνο Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Εξοικονομήσαμε περισσότερες από 340.000 KWh δηλαδή ποσοστό 79% και οικονομικό όφελος περίπου 5.500 ευρώ. Οι αριθμοί αποστομώνουν τους ανεύθυνους και τοξικούς και δικαιώνουν εκείνους που θέλουν και κινούνται στο άπλετο φως! Οι συνεργάτες μου και εγώ , υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, χτίζουμε με τους συνδημότες μας το μέλλον του Δήμου Πηνειού, προχωράμε μπροστά με μεγάλα έργα σε όλους τους τομείς και δεν θα αφήσουμε την ανεπάρκεια και την μιζέρια των άλλων να μας πάει πίσω. Οι δημότες του Δήμου Πηνειού, αξίζουν ένα καλύτερο αύριο και η σημερινή δημοτική αρχή αποδεικνύει καθημερινά ότι μπορεί να το εξασφαλίσει!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος