FOLLOW US: facebook twitter

Έργα ανάπλασης σε Κορακοχώρι και Σόπι – Δημοπρατούνται στις 19 Μαρτίου από το Δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 05-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83717″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ξεκινούν το επόμενο διάστημα ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο

Δυο σημαντικά έργα στις τοπικές κοινότητες Κορακοχωρίου και Σοπίου, δημοπρατούνται στις 19 Μαρτίου και αφορούν την ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων. Χθες, ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Αγγελος Τσίκας, υπέγραψαν τις συμβάσεις των δυο αυτών έργων και επισήμαναν πως το αμέσως επόμενο διάστημα, σειρά θα πάρουν και άλλα σημαντικά έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στο Δήμο που είτε εντάσσονται σε χρηματοδοτικά προγράμματα ή έχουν ήδη ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα.

«Τα δυο αυτά έργα είναι πολύ σημαντικά για τις τοπικές κοινωνίες. Το ένα δημιουργεί καλύτερη λειτουργία και χρήση των κοινόχρηστων χώρων σε ένα χωριό που είναι δίπλα στη θάλασσα όπως είναι το Κορακοχώρι και έχει σχέση με την πλατεία τους κάτι που επιθυμούσαν και επιδίωκαν πολύ καιρό. Δεν με χαροποιεί μόνο το γεγονός ότι στις 19  Μαρτίου αυτά τα δυο έργα δημοπρατούνται, αλλά είναι ότι φτιάξαμε ένα ρεαλιστικό τεχνικό πρόγραμμα το οποίο θα μπορέσει να λειτουργήσει μέχρι το τέλος τη θητείας μας στις 31 Αυγούστου» επισήμανε ο κ. Λιατσής».

Με τη σειρά του ο κ.  Τσίκας, τόνισε ότι η υπηρεσία δεν επηρεάζεται από τις εκλογές και το επόμενο διάστημα θα έρθουν και άλλα έργα προς δημοπράτηση που θα βοηθήσουν στην βελτίωση ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. «Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έρθει το αντιπλημμυρικό έργο στο Ανεμοχώρι. Έχουμε δημοπρατήσει πολλά έργα, έχουμε κινητικότητα, ετοιμάζονται και άλλα έργα και προσπαθούμε για το καλύτερο ως υπηρεσία. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει το έργο των ασφαλτοστρώσεων και της αποκατάστασης των οδοστρωμάτων του δήμου και θέλω να πω, ότι θα υπάρχει ταλαιπωρία αλλά θα είναι προσωρινή αλλά το έργο θα είναι παντοτινό. Κάνουμε προσπάθεια να ξεκινήσει ανάδοχος πριν το Πάσχα».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot