FOLLOW US: facebook twitter

Ερευνάται ο θάνατος 59χρονου στην Μπούκα

Ημερομηνία: 05-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σχημάτισε η ΕΛΑΣ

Δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος τριών ατόμων, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα, έχουν σχηματίσει οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας για την υπόθεση του θανάτου 59χρονου στην Μπούκα Παλαιοχωρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει από την αστυνομική έρευνα, ο άτυχος φέρεται να έγινε μάρτυρας σοβαρής διαμάχης ανάμεσα σε συγγενικά του πρόσωπα, με συνέπεια να υποστεί έντονη δυσφορία και να καταρρεύσει χάνοντας τις αισθήσεις του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιός φέρεται να επιτέθηκε και να χτύπησε τη μητέρα του, παρουσία και άλλων ατόμων και ο πατέρας μπήκε ανάμεσα τους για να τους χωρίσει όπου δυστυχώς υπέστη έμφραγμα και σωριάστηκε.

Η Νεκροψία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών «έδειξε» ως αιτία θανάτου το έμφραγμα, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία και πληροφορίες για το τι προηγήθηκε του εμφράγματος, προκειμένου να αποδοθούν πιθανές ποινικές ευθύνες.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε ευάλωτη υγεία λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες, διακομίστηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όμως ήταν ήδη αργά καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του, ενώ η σύζυγός του διακομίστηκε σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot