FOLLOW US: facebook twitter

Έρευνα για το ενδεχόμενο αιμομιξίας στη υπόθεση των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία

Ημερομηνία: 19-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Ελλάδα, Κοινωνία, Νέα

Εισαγγελική παρέμβαση για την έγκυο κόρη της οικογένειας, η οποία δεν κατονομάζει τον πατέρα

Την ώρα που ο 47χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών οδηγείται στον εισαγγελέα Κορίνθου, προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη, νέο σοκ προκαλεί η είδηση για το ενδεχόμενο αιμομιξίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, η Αστυνομία καλείται να διερευνήσει με εισαγγελική εντολή το ενδεχόμενο της αιμομιξίας. «Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η Αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε, εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», είπε στο MEGA o πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη έκανε λόγο για μία πρωτόγνωρη υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα, αναφέροντας ότι οι γονείς ευθύνονται για το γεγονός, ότι τα παιδιά της οικογένειας δεν φοιτούν σε σχολείο. «Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», δήλωσε.

Πηγή: News.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος