FOLLOW US: facebook twitter

Έρχεται ο «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη»!

Ημερομηνία: 01-10-2024 | Συντάκτης:

Με ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι εγκαινιάζουν την νέα θεατρική σεζόν οι «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Πλώρη για την νέα τους θεατρική παράσταση, βάζουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας, επιλέγοντας να κάνουν πρεμιέρα για την νέα σεζόν με ένα  υπέροχο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι που όλοι έχουμε αγαπήσει. Πρόκειται για το παραμύθι «”Ο ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ” τα δικαιώματα του οποίου χορήγησε στους «ερασιΤΕΧΝΕΣ» ο Κυριάκος Χαρίτος από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ  και η  ομάδα το έκανε θεατρικό έργο που έρχεται σε λίγο καιρό, σε σκηνοθεσία Χάρη Κότσιφα!

Ένα παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά, μια θεατρική παράσταση σε γιορτινό Χριστουγεννιάτικο κλίμα που θα εντυπωσιάσει Για χρόνια και χρόνια κάθε Χριστούγεννα, Μελομακάρονα και Κουραμπιέδες τρώγανε τα μουστάκια τους στον πιο αστείο πόλεμο του κόσμου… Μια μέρα όμως μια ξαφνική χιονοθύελλα τα άλλαξε όλα. Ο Φον Κουραμπιές, ο κόμης Μελομακαρόνης, μια νηστική αρκούδα, ένας ξενύχτης σκίουρος, ένας κηπουρός ονείρων, κι άλλοι πολλοί χαρακτήρες στην πιο αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια με δυο μεζούρες γέλιο και δύο φλιτζάνια γλύκα!

Οι πρόβες της ομάδας που έχει οργανωθεί από τις αρχές του μήνα,  βρίσκονται σε εξέλιξη και μάλιστα μέσω των social media απευθύνουν πρόσκληση σε όποιον θέλει να βοηθήσει ή να έρθει στην παρέα τους να μην διστάσει, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. 

Θυμίζουμε ότι και τον περσινό Δεκέμβριο, οι «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας παρουσίασαν με τεράστια επιτυχία την εξαιρετική παράσταση «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα», ένα επίσης μοναδικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι βασισμένο στο ομότιτλο best seller παραμύθι του Ε. Τριβιζά, που κέρδισε γονείς και παιδιά, τόσο για το σύνολο της παράστασης, όσο και για τις ερμηνείες και τα κοστούμια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot