FOLLOW US: facebook twitter

Επτά σταθμοί φόρτισης στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ημερομηνία: 17-10-2024 | Συντάκτης:

-Διαγωνισμό ύψους 1,46 εκατ.€ ενέκρινε η Δημοτική Επιτροπή

Διαγωνισμό για την εγκατάσταση επτά σταθμών φόρτισης με συνολικά 14 θέσεις θα πραγματοποιήσει το προσεχές χρονικό διάστημα ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς η δημοτική επιτροπή ενέκρινε του όρους της διακήρυξης, προϋπολογισμού 1,46 εκατ. Ευρώ.

Σύμφωνα με τη μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, οι θέσεις που προκρίθηκαν για την εγκατάσταση των σταθμών είναι στα Μακρίσια, απέναντι από το Δημοτικό Κατάστημα, τα «Σφαγεία» Κρεστένων, η Πλατεία Καλλικώμου, το Λαογραφικό Μουσείο Καλλιθέας, το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας, το Δημοτικό Πάρκινγκ Φρίξας και η θέση ΑΜΕΑ Κρεστένων.

Όπως ανέφερε η αναπληρώτρια Προϊσταμένη του τμήματος Προγραμματισμού, Μαρία Χριστοπούλου, οι δήμοι μπορούν να διενεργούν ανοιχτούς διαγωνισμούς παραχώρησης του δικαιώματος αυτού σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους που προβλέπονται στην κατά περίπτωση πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο των σταθμών. Η εν λόγω προμήθεια –υπηρεσία θα εκτελεστεί με την διαδικασία του διεθνή ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού.

Σκοπός της δράσης «ΦΟΡΤΙΖΩ ΠΑΝΤΟΥ», είναι η εγκατάσταση περισσότερων από 8000 σημείων επαναφόρτισης στην ελληνική επικράτεια, συμπεριλαμβανομένων αστικών, περιαστικών περιοχών καθώς και άλλων σημείων ενδιαφέροντος κατά μήκος αυτοκινητοδρόμων, εντός λιμένων, αερολιμένων, κ.λπ. Η παροχή ενίσχυσης αφορά την προμήθεια, εγκατάσταση και σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο δημοσίως προσβάσιμων σταθμών φόρτισης Η/Ο σε χώρους αρμοδιότητας Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού που περιλαμβάνονται σε Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot