FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣΗ: Καλή παρουσία στο τουρνουά του Σοφικού

Ημερομηνία: 03-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό τουρνουά στο Σοφικό Κορινθίας από τη Μ. Τρίτη έως τη Μ. Πέμπτη και είχε πολύ καλή παρουσία. Η Κ14 (φωτό) κατέκτησε τη 2η θέση καθώς ηττήθηκε στον τελικό από τον Π.Σ. Καλαμάτα με 2-1, ενώ η Κ16 πήρε την 3η θέση.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΗ και οι δυο ομάδες της Ηλείας συμμετείχαν σε μεγαλύτερα ηλικιακά γκρουπ καθώς γίνεται προεπιλογή για την επόμενη χρονιά.

Α. Χρυσανθακόπουλος: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Ο Ενωσιακός προπονητής, Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, που συνόδευσε τις δυο ομάδες δήλωσε ευχαριστημένος με την καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αλλά και για το ταλέντο που διαθέτουν οι μικροί ποδοσφαιριστές: «Είμαι χαρούμενος για τις θέσεις που κατέκτησαν και τα δύο μας τμήματα, γιατί αντίπαλοί μας ήταν και μεγαλύτερης ηλικίας και σε καλύτερο επίπεδο, καθώς δουλεύουν ως ομάδα όλη την χρονιά. Η καλή απόδοση που είχαμε μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας βοηθά να δουλέψουμε πάνω στις ελλείψεις και τις αδυναμίες μας. Θέλουμε να παίζουμε πολλά παιχνίδια σε πολλά τουρνουά. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες μας. Να τους δώσουμε ευκαιρίες να παίξουν, να αποκτήσουν ρυθμό και αυτοπεποίθηση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος