FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Σχολή UEFA D στην Ηλεία

Ημερομηνία: 04-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”96006″ img_size=”full”][vc_column_text]Η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ηλείας πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο «EPIHOTEL ODYSSEAS»  Σχολή Προπονητών UEFA D, ένα πρόγραμμα το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση υπεύθυνων ακαδημιών, γονέων και εθελοντών και το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Η Σχολή UEFA D  εντάσσεται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο της Ε.Π.Ο.«Μπάλα Παντού» και η παρακολούθησή της είναι υποχρεωτική για έναν, τουλάχιστον, εκπρόσωπο κάθε ακαδημίας,  καθώς η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ομοσπονδία.

Στο εν λόγω επιμορφωτικό σεμινάριο  παρουσιάστηκαν  πολύ ενδιαφέροντα θέματα όπως  προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση Ακαδημίας, κώδικας συμπεριφοράς γονέων και ο ρόλος τους, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία διεξαγωγής αγώνων αναπτυξιακών ηλικιών, οργάνωση τουρνουά, διαχείριση κρίσεων διαφόρων θεμάτων στην ακαδημία και παρακίνηση νέων αθλητών. Άλλωστε η Ομοσπονδία στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Εκπαιδευτές ήταν οι κ.κ. Γαργαλιάνος, Γκίσης και Υφαντίδης και την σχολή παρακολούθησαν σαράντα (40) μαθητές οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αντικείμενο και το περιεχόμενο της σχολής.  Υπεύθυνη της σχολής UEFA D ήταν η κ. Δημητρακοπούλου Βίκυ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot