FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση

Ημερομηνία: 31-03-2021 | Συγγραφέας:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της την Πρόσκληση για τακτική Γενική Συνέλευση στις 14 Μαΐου, μετά την απόφαση αναβολής της λόγω των περιοριστικών μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η Πρόσκληση αναφέρει:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας έχοντας υπόψη του:

  1. Τη νομοθεσία που ισχύει σήμερα για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρο.
  2. Το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Ηλείας.
  3. Την υπ’ αριθμ. 51/29-03-2021 απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΣΗ, για σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Η. προς διεξαγωγή Αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Τα Σωματεία – Μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας (Ε.Π.Σ.Η) όπως δια των αντιπροσώπων τους προσέλθουν την 14/05/2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00 στο Ενωσιακό γήπεδο «Άγγελος Αναστασόπουλος», όπου θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση αρχαιρεσιών των Σωματείων – Μελών της, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παριστάμενων μελών.

2) Εκλογή δύο (2) μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, της οποίας θα προεδρεύει δικαστικός αντιπρόσωπος

3) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη: Α) Τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Β) Τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τα Σωματεία-Μέλη θα αντιπροσωπευθούν από έναν (1) Αντιπρόσωπό τους (τακτικό) και τον (αναπληρωματικό) του και με δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με την Αθλητική νομοθεσία που ισχύει. Κάθε αντιπρόσωπος (τακτικός και αναπληρωματικός) θα οριστεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου που θα εκπροσωπεί και πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ νωρίτερα θα πρέπει να έχει σταλεί στην ΕΠΣ Ηλείας ειδικό πληρεξούσιο έγγραφο του αντιπροσωπευόμενου Σωματείου κανονικά συντεταγμένο και υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα και να φέρει τη σφραγίδα του σωματείου. Σχέδιο του σχετικού πληρεξούσιου εγγράφου θα αποσταλεί στα σωματεία μέλη που έχουν δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Στο πληρεξούσιο αυτό έγγραφο, πρέπει απαραίτητα να γράφεται η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, ήτοι ο αριθμός συνεδρίασης και η χρονολογία αυτής, καθώς και η ιδιότητα του Αντιπροσώπου και του αναπληρωματικού του. Αντιπρόσωπος ορίζεται μέλος του Δ.Σ του σωματείου με δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Κάθε αντιπρόσωπος μόνο ένα σωματείο μπορεί να εκπροσωπεί. Κάθε σωματείο μέλος της Ένωσης διαθέτει μία μόνο ψήφο. Για την εκλογή των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ηλείας κάθε σωματείο μέλος μπορεί να υποδεικνύει έναν υποψήφιο ως τακτικό και ένα ως αναπληρωματικό. Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση, το αργότερο τρεις (3) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που έχει ορισθεί η σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης και μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας κατάθεσης και της ημέρας της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι Δευτέρα 10/05/2021 και ώρα 16:00, ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του αντιπροσωπευόμενου σωματείου – μέλους.

Οι υποψηφιότητες, για τη νέα Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας, καθώς και για την νέα Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να υποβληθούν στην Ε.Π.Σ. Ηλείας (Γραφεία ΕΠΣΗ Δραγατσανίου 34 & Παπαφλέσσα Πύργος, 1ος όροφος) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν τη συνερχόμενη για την εκλογή τους Γενική Συνέλευση, δηλαδή μέχρι Σάββατο 08/05/2021 και ώρα 16:00.

Ως την ανακήρυξη των υποψηφίων πρέπει απαραίτητα να κατατεθούν στην ΕΠΣΗ:

  1. Αίτηση υποψηφίου ότι αποδέχεται την υπόδειξη του σωματείου μέλους.
  2. Βεβαίωση του αντιπροσωπευόμενου Σωματείου ότι ο υποψήφιος είναι μέλος του (επί ποινή απαραδέκτου της υποψηφιότητας), με την επισήμανση ότι δικαιούται να εκλέγει και να εκλέγεται.
  3. Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα και στους περιορισμούς του παραρτήματος Α του Καταστατικού της ΕΠΣΗ.
  4. Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου του υποψηφίου.

Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία κατά τον αρχικό χρόνο σύγκλησης της ΓΣ, η Συνέλευση αυτή θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα 16.30 και χωρίς άλλη ειδοποίηση, και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης και με όσα Σωματεία – Μέλη προσέλθουν.

Τα σωματεία για να εκπροσωπηθούν στην Γενική Συνέλευση πρέπει να έχουν εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς την ΕΠΣ Ηλείας.

Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των όσων αναφέρονται σ’ αυτή την πρόσκληση και την παρουσία όλων των Αντιπροσώπων την Παρασκευή 14-05-2021».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

agro-stathmos-georgika-farmaka-viologika skeuasmata-ad
image description
Proini_04-12-2017_olga:Layout 1.qxd
ydrotherm-ad2
ellinika-petrelaia-ad2
anthoulis-xaralampos-courier-ad1
iliagora-epimelitirio-ad2
image description

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Μικρές Ιστορίες Μαγειρικής
Όλα τα Ένθετα
Πρωινή Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ