FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Π.Ο.: Νέα μετάθεση των εκλογών

Ημερομηνία: 19-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τις 19 Φεβρουαρίου μετατέθηκαν οι εκλογές της Ε.Π.Ο., όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Μετά την αναβολή της περασμένης Παρασκευής λόγω τεχνικού προβλήματος, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας για το μέλλον των εκλογών της Ομοσπονδίας.

Το γεγονός ωστόσο ότι υφίστανται ακόμα τα υγειονομικά μέτρα λόγω κορωνοϊού, ήταν δεδομένο πως θα οδηγούσε στην εκ νέου αναβολή των εκλογών της Ομοσπονδίας. Η απόφαση που πάρθηκε, όπως αναμενόταν, ήταν να μετατεθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης για τις 19 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν αναβληθεί ήδη αρκετές φορές ενώ κανονικά ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Π.Ο. παραμένει ως τώρα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος.

Παράταση της μεταγραφικής περιόδου

Εκτός από τη νέα μετάθεση των εκλογών για τις 19 Φεβρουαρίου στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, πάρθηκαν αποφάσεις και για την παράταση της μεταγραφικής περιόδου των χαμηλότερων κατηγοριών.

Σε ό,τι αφορά τη Super League 2, η παράταση για τις “εσωτερικές μεταγραφές” δόθηκε μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, ενώ για τους άνεργους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 15 Μαρτίου.  Αναφορικά με την Football League και τα ερασιτεχνικά, η παράταση είναι μέχρι τις 31 Μαρτίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος