FOLLOW US: facebook twitter

Επιτυχιών συνέχεια…

Ημερομηνία: 01-07-2024 | Συντάκτης:

Αριστούχοι των ΓΕΛ Κρεστένων και Ζαχάρως

Μπαχούρου Νεφέλη-Γεωργία, ΓΕΛ Κρεστένων ανθρωπιστικών σπουδών, 18320 μόρια

Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική σχολική χρονιά γεμάτη θυσίες… Θυσίες που στο τέλος ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και δικαιώθηκε ο σκληρός αγώνας που κατέβαλα για να πετύχω τον στόχο μου. Φυσικά σ’ αυτό σπουδαίο ρόλο διαδραμάτισαν οι γονείς μου που ήταν διαρκώς δίπλα μου αλλά και οι άξιοι και έμπειροι καθηγητές/τριες μου που με τις γνώσεις τους με οδήγησαν στον δρόμο της επιτυχίας. Νιώθω ευγνώμων και και τυχερή για όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και κυρίως για την εξαιρετική και σπουδαία καθηγήτριά μου στα ιδιαίτερα μαθήματα!

Μπράνου Αικατερίνη, ΓΕΛ Κρεστένων οικονομίας και πληροφορικής, 17680 μόρια

Η φετινή χρονιά ήταν σίγουρα απαιτητική και εξαντλητική σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο για κάθε μαθητή, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε συγκεντρώνοντας 17.225 μόρια περνώντας στην πρώτη μου επιλογή την πληροφορική. Την επιτυχία αυτή την χρωστάω στους καθηγητές μου του φροντιστηρίου και του σχολείου που με έφεραν ως εδώ, αλλά κυρίως στους γονείς μου, στην οικογένειά μου και στους φίλους μου για την συνεχή υποστήριξή τους.

Κουτσοπούλου Μαρία-Ραφαηλία, ΓΕΛ Κρεστένων υγείας, 16720 μόρια

Ήταν μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά που για να βγει εις πέρας χρειαζόταν υπομονή και πείσμα. Τα θέματα της φυσικής φέτος ήταν απαιτητικά ωστόσο είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τον εαυτό μου για το συνολικό αποτέλεσμα καθώς συγκέντρωσα 16.720 μόρια στο επιστημονικό πεδίο σπουδών υγείας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους καθηγητές τόσο του φροντιστηρίου όσο και του σχολείου που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια. Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συνυποψηφίους!  

Φεφλέ Γεωργία, ΓΕΛ Κρεστένων υγείας. 16680 μόρια

Ύστερα από δύο κουραστικές και ψυχοφθόρες χρονιές, οι κόποι μου επιτέλους ανταμείβονται. Κατέφερα να συγκεντρώσω 16.680 μόρια στο επιστημονικό πεδίο σπουδών Υγείας , τα οποία μου δίνουν το εισιτήριο για τις περισσότερες σχολές της επιλογής μου και είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Άνοδος, καθώς και τους καθηγητές μου στο ΓΕΛ Κρεστένων, που αναμφίβολα η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη. Καλή σταδιοδρομία και συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές!

Μαντζαράπης Παναγιώτης, ΓΕΛ Κρεστένων οικονομίας και πληροφορικής, 16640 μόρια

Αυτή η χρονιά για μένα ήταν πολύ κουραστική αλλά ευτυχώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν γιατί τώρα μπορώ να επιλέξω οποία σχολή και πόλη θέλω. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τους φροντιστές μου καθώς και τους καθηγητές του Λυκείου Κρεστένων για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Κωτσάκη Χαραλαμπία (ΓΕ.Λ. Ζαχάρως) μόρια 18.300

Είμαι   πολύ   χαρούμενη   που   με   μεθοδικό   διάβασμα   και   χωρίς   ιδιαίτερο   άγχος κατάφερα να γράψω καλά στις εξετάσεις και να επιτύχω το στόχο μου που είναι η εισαγωγή μου στο τμήμα Ψυχολογίας στην Αθήνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές/-τριες  μου στο ΓΕ.Λ Ζαχάρως για το υψηλού επιπέδου μάθημα αλλά και τη συμπαράστασή τους καθώς και την οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου.

Αλεξανδροπούλου Κωνσταντίνα (ΓΕΛ Ζαχάρως) μόρια 17.040

Πίστευα ότι είχα γράψει καλά, αλλά περίμενα τα τελικά αποτελέσματα για να είμαι σίγουρη για τις επιδόσεις μου.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές του σχολείου μου και ιδιαιτέρως αυτούς που με βοήθησαν στα μαθήματα της κατεύθυνσής μου (4ο πεδίο), όπως και τα μέλη της οικογένειάς μου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot