FOLLOW US: facebook twitter

Επιτροπή Επανασύνδεσης ρεύματος δήμου Πηνειού: Ξανά ρεύμα σε 50 οικογένειες

Ημερομηνία: 04-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πηνειού και πρόεδρος της Επιτροπής Επανασύνδεσης ρεύματος κ. Διονύσης Γεωργόπουλος ενημερώνει τους συμπολίτες ότι η Επιτροπή που έχει συσταθεί με την υπ΄αριθμ 238/2018 απόφαση του Δημάρχου Πηνειού συνεδρίασε για 10η φορά παρέχοντας το βοήθημα της επανασύνδεσης, βάσει του Ν 4508/2017.

«Με τις αποφάσεις της η Επιτροπή Επανασύνδεσης Ηλεκτρικού Ρεύματος έχει καταφέρει να δώσει μέχρι σήμερα “ανάσα” σε πενήντα (50) οικογένειες συμπολιτών μας, οι οποίες λόγω της γενικευμένης οικονομικής ύφεσης αδυνατούσαν να είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους απέναντι στη ΔΕΗ».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Επανασύνδεσης Ηλεκτρικού Ρεύματος & Αντιδήμαρχος Δήμου Πηνειού Διονύσιος Γεωργόπουλος καθώς και τα μέλη της Επιτροπής κα. Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου – Προϊσταμένη της ΔΕΗ Πύργου και κα. Διονυσία Καραμπέτσου – εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ Αμαλιάδας, συμβάλλουν τόσο μέσω της αδιάλειπτης παρουσίας τους στις συνεδριάσεις της Επιτροπής αλλά και της συνεχούς και εκτεταμένης συνεργασίας τους με τους υπαλλήλους του Δήμου Πηνειού να πραγματοποιηθεί επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στις ευπαθείς αυτές κοινωνικές ομάδες.

«Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας των οποίων η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έχει διακοπεί – εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του Ν. 4508/2017 – όπως καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την επανασύνδεση της παροχής τους στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου Πηνειού. (Αρμόδιος υπάλληλος για πληροφορίες: Θεόδωρος Παπαγεωργίου, τηλ: 2623360766).»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος