FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση/Κύπελλο Δυτικής Ελλάδας: Κυπελλούχος ο Ίφιτος Πατρών, τέταρτος ο Ερμής Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 25-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87523″ img_size=”full”][vc_column_text]Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του Κυπέλλου Δυτικής Ελλάδας Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. 2018-2019 με την Τελική Φάση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Κυπελλούχος ομάδα ο Α.Σ. Ίφιτος Πατρών, ο οποίος έφτασε δια πυρός και σιδήρου στον τελικό κάμπτοντας στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς των αγώνων την ομάδα του Φαέθωνα Πάτρας με 4-3 στον ημιτελικό.

Η δεύτερη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ήταν οι Βετεράνοι Α.Ο. Γαλήνη, που με σκορ 4-0 επιβλήθηκε του Ερμή Αμαλιάδας στους αγώνες του ημιτελικού.

Στον τελικό η ομάδα Βετεράνοι Α.Ο. Γαλήνη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο της και η ομάδα του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών, με σκορ 4-2 κατέκτησε το Κύπελλο Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. Δυτικής Ελλάδας  για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ένας ημιτελικός μεταξύ των ομάδων Φαέθων Πατρών – Α.Σ. Ίφιτος Πατρών, αλλά και ο τελικός Βετεράνοι Α.Ο. Γαλήνη – Α.Σ. Ίφιτος Πατρών διήρκεσαν παραπάνω από 3 ώρες, όπως δείχνουν και τα επιμέρους αποτελέσματα, με σχεδόν όλα τα παιχνίδια να κρίνονται στο 3-2.

Στο μικρό τελικό, η ομάδα του Φαέθωνα Πάτρας επιβλήθηκε του Ερμή Αμαλιάδας με σκορ 4-0 και κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο).

Ο Ερμής Αμαλιάδας συγχαίρει όλες τις ομάδες και αθλητές για τη συμμετοχή τους, την αγωνιστικότητα και το επίπεδο τεχνικής που επέδειξαν.

Η Περιφερειακή Επιτροπή Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί την τοπική επιτροπή της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. για τη διάθεση του αθλητικού υλικού για την διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τη Διοίκηση του ΠΕΑΚ για τη διάθεση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Κουκούλι».

Τέλος, ο Ερμής καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά προπονητών, γονέων και κάποιων παραγόντων του αθλήματος του βόλεϊ, διότι ενώ το γήπεδο ήταν να παραδοθεί μετά τις 15:00, μια ώρα πριν εισήλθαν αθλητές, προπονητές και γονείς στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο τελικός και να συνεχιστεί σε άλλη αίθουσα των εγκαταστάσεων. Όπως τονίζει ο Ερμής, η Περιφερειακή Επιτροπή θα καταγγείλει τα συγκεκριμένα γεγονότα, διότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι για όλους και όλα τα αθλήματα αξίζουν τον απαιτούμενο σεβασμό. Επιπρόσθετα ζητάει  συγγνώμη στους αθλητές του που βίωσαν αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot