FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Νίκη του Ερμή στο ηλειακό ντέρμπι

Ημερομηνία: 02-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) Βετεράνων Δυτικής Ελλάδας Α΄ Κατηγορίας, ο Ερμής Αμαλιάδας αντιμετώπισε στο ηλειακό ντέρμπι τους Βιλεαρδουίνους Ανδραβίδας και επικράτησε με σκορ 5-4, σ’ ένα παιχνίδι που έγινε το Σαββάτο στο 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας και είχε διάρκεια λίγο περισσότερο από 3,5 ώρες.

Η εμφάνιση όλων των αθλητών ήταν πολύ καλή απέναντι σε μία ομάδα που είναι συνεχώς στα final four της κατηγορίας, έγιναν πολύ δυνατά παιχνίδια και οι διαφορές που έκριναν τις νίκες ήταν πολύ μικρές (19-18 σετ).

Από τους νικητές ο Γιάννης Λεμπέκος έκανε 3 νίκες, έχοντας καταλυτική συμβολή στη τελική επικράτηση της ομάδας του και ο Κώστας Δημακόπουλος 2 νίκες, ενώ ο Τάσος Κούρτης παρ’ ότι έκανε 3 ήττες είχε πολύ καλή παρουσία και έχασε στο ένα παιχνίδι με τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο οριακά. Ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 σετ και 7-2 στο 4ο σετ, αλλά μια σειρά λαθών δεν του επέτρεψε να νικήσει, αφού έχασε οριακά τα δύο τελευταία σετ με 14-12 και 13-11. Στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι για τη νίκη, ο Κώστας Δημακόπουλος επικράτησε του Παναγιώτη Αντωνόπουλου με 3-2 σετ (15-13, 11-7, 9-11, 8-22, 13-11).

Για τους ηττημένους 2 νίκες έκανε ο Γιάννης Δημάκης και από 1 νίκη οι Γιώργος Δημάκης και Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Επίσης, για τη 1η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας την Τετάρτη 4-12-2019 στον ίδιο χώρο, θα διεξαχθεί το παιχνίδι που θα φέρει αντιμέτωπες τις άλλες δύο ομάδες βετεράνων του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας, Τιτάνες – Racketallica.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος