FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Νίκες για Α.Ε. Λεχαινών και Κόροιβο

Ημερομηνία: 12-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αέθλιον» του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, διεξήχθησαν οι αγώνες για το Τοπικό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ), με όλες τις ομάδες του ομίλου σε 2 αγωνιστικά ωράρια.
Η Α.Ε. Λεχαινών, ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ο Φαέθων Πατρών και η Άνοδος Πατρών προσέφεραν ωραίο θέαμα στους μεταξύ τους αγώνες, στο γρήγορο και θεαματικό αυτό Ολυμπιακό άθλημα.
Η ομάδα των Λεχαινών πέτυχε 2 νίκες επί της Ανόδου Πατρών με 4-2 και επί του Φαέθοντα Πατρών με 4-1, παραμένοντας στη 1η θέση του πρωταθλήματος, που οδηγεί στη Β΄ Εθνική.
Ο Κόροιβος Αμαλιάδας επίσης πέτυχε 2 νίκες επί της Ανόδου Πατρών με 4-1 και επί του Φαέθοντα Πατρών με 4-1, παραμένοντας στην 2η θέση του πρωταθλήματος, που ίσως να οδηγεί στη Β΄ Εθνική, αναλόγως με τις ομάδες που θα προβιβαστούν στα μπαράζ από την Β΄ Εθνική στην Α2 κατηγορία.
Η ομάδα της Α.Ε. Λεχαινών χρησιμοποίησε τους Γιάννη και Γιώργο Δημάκη, Τάσο Σαφρίδη και Γιάννη Δημητρακόπουλο και η ομάδα του Κοροίβου Αμαλιάδας τους Κώστα Δημακόπουλο, Δημήτρη Γκουσέτη και Στέφανο Σαράντου.
Το Δ.Σ. της Α.Ε. Λεχαινών ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Κων/νο Χαντζή για την παραχώρηση του Κλειστού και την άριστη συνεργασία του για την πραγματοποίηση των αγώνων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος