FOLLOW US: facebook twitter

Επιστροφή Πρέντι στον Πανηλειακό

Ημερομηνία: 08-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ενέταξε στο ρόστερ του τον 20χρονο μέσο Αλμπέρτο Πρέντι, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα ύστερα από ενάμισι χρόνο, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στην Θύελλα Καταραχίου. Ο Πρέντι είναι η τέταρτη μεταγραφή του Πανηλειακού, ύστερα από τους Παναγιώτη Δημάκη, Βασίλη Μάρκου, αλλά και τον Βραζιλιάνο μέσο Κακά, που είναι πλέον και επίσημα παίκτης της ομάδας και ακολούθησε την αποστολή στη Ρόδο, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ιάλυσο.
Η ανακοίνωση του Πανηλειακού για Πρέντι:
«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 20χρονο (γεν. 26/6/2002) ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Πρέντι, ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο ταλαντούχος Πυργιώτης μέσος, ο οποίος αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας έχοντας πραγματοποιήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα μέσα από την ερυθρόλευκη Ακαδημία, επιστρέφει εκ νέου στον Πανηλειακό ύστερα από ενάμιση χρόνο και την περσινή παρουσία του στη Θύελλα Πύργου όπου κατέγραψε 8 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Α1′ Ε.Π.Σ. Ηλείας. Συνολικά στα δυόμιση χρόνια της παρουσίας του στην πρώτη ομάδα του Πανηλειακού, ο νεαρός χαφ φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα 34 φορές και σημείωσε 3 τέρματα σε πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, Α1 Ε.Π.Σ. Ηλείας και Κύπελλο Ηλείας.
Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει και πάλι τον Αλμπέρτο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος