FOLLOW US: facebook twitter

Επιστρέφει στην κανονικότητα η Βουλή – Συνεδριάζουν ξανά για Novartis

Ημερομηνία: 24-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
vouli

Την επόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου θα διεξαχθεί συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, μετά από αίτημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στη χώρα.

Επιπλέον, η Βουλή θα προχωρήσει σιγά-σιγά στη χαλάρωση των αυστηρών μέτρων που ελήφθησαν όταν αποφασίστηκε η καραντίνα καθώς αυξάνεται η παρουσία των βουλευτών στο κοινοβούλιο.

Παράλληλα, επιστρέφουν οι συνεδριάσεις της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσουν δύο επιτροπές:

– Η πρώτη, αφορά στην εκπνοή των προβλεπομένων από το Σύνταγμα προθεσμιών για την άρση βουλευτικής ασυλίας. Η σύγκληση της επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας θα γίνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου.

– Η δεύτερη, αφορά την ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση που πρέπει να παραδώσει την έκθεσή της μέχρι τις 20 Μαΐου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, έχει στείλει πρόσκληση για τη διεξαγωγή συνεδρίασης την επόμενη Πέμπτη, 30 Απριλίου προκειμένου να συνεχίσουν και να περατώσουν το έργο της.

Η Επιτροπή θα συνεδριάζει σε πλήρη σύνθεση και όλες οι συνεδριάσεις της, θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα της Γερουσίας.

Πηγή: dikaiologitika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος