FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή Συλλόγου εργαζομένων δήμου Πύργου στο Τ. Αντωνακόπουλο: Οι εργαζόμενοι χαιρετίζουν την αγορά απορριμματοφόρων

Ημερομηνία: 31-10-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”59870″ img_size=”full”][vc_column_text]Την απόφαση της δημοτικής αρχής Πύργου να προχωρήσει στην προμήθεια αγοράς απορριμματοφόρων για την κάλυψη των αναγκών αποκομιδής των απορριμμάτων του Δήμου, χαιρετίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ζαχάρως, Ολυμπίας με επιστολή που απέστειλε στο Δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, στην επιστολή επισημαίνει: «Με την καθαριότητα  να αποτελεί  έναν τομέα ιδιαίτερης σημασίας και σε άμεση συνάρτηση με την ποιότητα ζωής των πολιτών και την δημόσια υγεία, οι στόχοι που είχατε θέσει εξαρχής δεσμευόμενη για πλήρη εξοπλισμό της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου με δικό της στόλο  μηχανημάτων και στελέχωση  με μόνιμο προσωπικό θα είναι σε θέση να καλύπτει αυτόνομα  τις ανάγκες του τόπου και όχι με την υποστήριξη ιδιωτών.

Πρόκειται για μια ανανέωση που δεν είχε γίνει  εδώ και πολλά  χρόνια παρά τα εμπόδια που υπήρχαν. Η προσθήκη αυτών των νέων απορριμματοφόρων, ήταν απαραίτητη τόσο για την αναβάθμιση της ασφάλειας των εργαζομένων  στην καθαριότητα, όσο και για να ενισχυθεί ουσιαστικά η υπηρεσία καθαριότητας  στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει να κρατήσει το Δήμο καθαρό. Έτσι λοιπόν, μετά από την προμήθεια των νέων απορριμματοφόρων, την πρόσληψη δεκαεπτά (17)  νέων  εργαζομένων με την προκήρυξη 3Κ του ΑΣΕΠ που άμεσα θα εργάζονται, επιτυγχάνεται ο στόχος για μια ανεξάρτητη υπηρεσία καθαριότητας, ικανή βάσει των δικών τις δυνάμεων, να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες του τόπου και σε καμία περίπτωση δέσμια σχέσεων εξάρτησης με ιδιώτες.

Είναι κοινή πεποίθηση ότι παρά την βελτίωση που υπάρχει, το επίπεδο καθαριότητας δεν έχει φθάσει εκεί που όλοι θέλουμε. Θεωρούμε λοιπόν πως όταν τα οχήματα τεθούν  στην διάθεση του Δήμου, και σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά όλων των εργαζομένων στην καθαριότητα, αλλά και με δράσεις ενημέρωσης και συνειδητοποίησης  των πολιτών για θέματα ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων, μπορούμε να δούμε την πόλη μας  τόσο καθαρή όσο επιθυμείτε και επιδιώκετε και εσείς ως δημοτική αρχή, και εμείς ως εργαζόμενοι και κυρίως όσο  επιθυμούν και αξίζουν οι Δημότες. Ευχόμαστε το παράδειγμα σας να ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι, προκειμένου όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην βελτίωση  των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot