FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων στο Grecotel: Πρόταση για ετήσια λειτουργία των Λουτρών Κυλλήνης

Ημερομηνία: 19-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Επιστολή στο Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Grecotel στην Κυλλήνη, απέστειλε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, καταθέτοντας μια σειρά προτάσεις και ερωτήματα σχετικά με τη λειτουργία των Λουτρών της Κυλλήνης.

Όπως τονίζουν, ο Πανελλήνιος Σύλλογος αγωνίζεται εδώ και 17 χρόνια για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού πάντα με την συνεργασία του ευρωπαϊκού Συνδέσμου ιαματικών πηγών με έδρα τις Βρυξέλες και τα λουτρά Κυλλήνης είναι μία από τις καλές μονάδες του θεραπευτικού τουρισμού ενώ εκτός από λουτροθεραπεία και μάλιστα πανελλαδικά έχει το χάρισμα της εισπνοθεραπείας.

«Πληροφορηθήκαμε ότι το ξενοδοχείο grekotel  ελπίζουμε και  τα λουτρά να ανοίξουνε στις  3ης  του Ιουλίου 2020. Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι αναγνωρίσατε και την πηλοθεραπεία στην περιοχή των λουτρών και αυτό μας προβληματίζει αν θα αξιοποιηθεί αυτή σας η  προσπάθεια που κάνατε για την ανάπτυξη και της πηλοθεραπείας. Ένα άλλο θέμα που είχαμε συζητήσει με τον προκάτοχό σας όταν επισκεφθήκαμε τα Λουτρά και το συγκρότημα grecotel υπήρχε μία υπόσχεση ότι τα λουτρά Κυλλήνης θα λειτουργήσουν στο σύνολό τους και όχι όπως σήμερα που λειτουργούνε τα μισά. Η άλλη πρόταση ήτανε ότι δεν θα είναι μόνο για δύο μήνες ή τρεις μήνες αλλά για 12 μήνες προκειμένου να προσφέρουν στους λουόμενους  που έχουν ανάγκη την  θεραπεία  τις εισπνοθεραπεία  πού είναι και επίσημα  πλέον αναγνωρισμένη από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού. Ζητούμε να μας πληροφορήσετε αν το  επιθυμείτε για αυτές μας τις προτάσεις».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος