FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή Κουτσούκου για τον δρόμο

Ημερομηνία: 24-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο πρώην βουλευτής Ηλείας, Γιάννης Κουτσούκος με του επιστολή σε όλους τους Βουλευτές του νομού  απέστειλε ηλεκτρονικά το αρχειακό του υλικό για την Ολυμπία Οδό και τον δρόμο Πάτρα – Πύργος ως συμβολή και διευκόλυνση του έργου τους στην αναζήτηση της βέλτιστης λύσης που θα αντιμετωπίσει το αβέβαιον της εκτέλεσης του έργου, όπως ο ίδιος έχει αναφέρει επανειλημμένα σε δεκάδες Κοινοβουλευτικές και άλλες παρεμβάσεις.

«Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

Θεωρώ υποχρέωσή μου, αφού σας συγχαρώ πρώτα για την εκλογή σας, να σας καταστήσω ενήμερους του αρχειακού μου υλικού για την Ολυμπία Οδό και συνακόλουθα του δρόμου Πάτρα – Πύργος, ως μία μικρή συμβολή και διευκόλυνση του έργου σας, ενόψει των νέων δεδομένων που διαμορφώνει η χθεσινή τοποθέτηση στη Βουλή του Υπουργού Υποδομών κ. Καραμανλή.

Το “χρονολόγιo” που σας αποστέλλω ηλεκτρονικά συμπεριλαμβάνει το σύνολο των εγγράφων που αφορούν την εξέλιξη του έργου από το 2007 μέχρι σήμερα, μαζί και την δική μου κριτική αξιολόγηση, με την οποία φυσικά δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε.

Εκτιμώ ότι η αναζήτηση της βέλτιστης λύσης, ώστε να αντιμετωπιστεί το αβέβαιον της εκτέλεσης του έργου, όπως έχω επανειλημμένα αναφέρει σε δεκάδες Κοινοβουλευτικές και άλλες παρεμβάσεις, προϋποθέτει πλήρη γνώση των νομικών και άλλων δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί και συνεργασία όλων των φορέων και κυρίως των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων του Νομού μας, καθώς όπως απεδείχθη, η άκριτη στήριξη Κυβερνητικών επιλογών δεν υπήρξε επωφελής μέχρι σήμερα.

Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση και απαραίτητη ενέργεια», αναφέρει στην επιστολή του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος