FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη πανεπιστημιακών σε Πύργο και Ολυμπία

Ημερομηνία: 27-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Τοπικά

Διερευνήθηκε η πιθανότητα διεξαγωγής συνεδρίου στην περιοχή

Την Αρχαία Ολυμπία επισκέφθηκαν πριν από μερικές ημέρες εννέα διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, στο πλαίσιο του συνεδρίου της Ελληνικής εταιρείας Βιοχημείας & Φυσιολογίας της Άσκησης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ανάμεσα στους εισηγητές ήταν και ο Ηλείος πανεπιστημιακός Αργύρης Τουτμπέκης και ο επίσης Ηλείος καθηγητής Φυσικής Αγωγής και σχολικός σύμβουλος Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος συμμετείχε με τρεις εργασίες.

Οι εννέα καθηγητές πανεπιστημίου εκδήλωσαν ενδιαφέρον να επισκεφθούν την Αρχαία Ολυμπία, όπου τους υποδέχθηκε εκ μέρους της νέας Δημοτικής Αρχής ο Αντώνης Χρυσανθακόπουλος και τους δώρισε αναμνηστικά. Με τους επισκέπτες συναντήθηκε και ο νέος δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, ο οποίος ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα της Εταιρείας και συζήτησε μαζί τους διάφορες μορφές συνεργασίας.

Βασικοί συντελεστής στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η επίσκεψη, ήταν ο λ. Ανδρουτσόπουλος και ο προπονητής μπάσκετ, Κώστας Σκίπης, ο οποίος τόνισε πως όλοι οι επισκέπτες έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά της περιοχής και τη φιλοξενία, καθώς επισκέφθηκαν και το Κατάκολο, και ευχαρίστησε τον Στάθη Καννή για το «αγκάλιασμα» της όλης προσπάθειας και την εξωστρέφεια που έδειξε για τέτοιου είδους δράσεις, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο, χορηγό της όλης φιλοξενίας η οποία εξελίχθηκε σε διαφήμιση για την περιοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot