FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Γ. Βασιλακόπουλου και Τ. Αντωνακόπουλου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου: «Στόχος η άμεση επισκευή του κλειστού γηπέδου»

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95904″ img_size=”full”][vc_column_text]Επίσκεψη αυτοψία στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου, που φέρει και το όνομα του, πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Γιώργος Βασιλακόπουλος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και τον αναπλ. Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Άγγελο Τσίκα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Αντωνακόπουλος μίλησε με τα θετικότερα λόγια για το έργο του κ. Βασιλακόπουλου όπως και για την πολιτική του αθλητισμού που θα ακολουθήσει ο δήμος Πύργου δίνοντας μεγάλη βαρύτητα. Ζήτησε μάλιστα από τον πρόεδρο της ΕΟΚ να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του με ποικίλους τρόπους, όπως την διεξαγωγή μεγάλων και σημαντικών αθλητικών γεγονότων. Μια πρόταση που αποδέχτηκε ο κ. Βασιλακόπουλος με ιδιαίτερη θέρμη.

Ο κ. Βασιλακόπουλος με τη σειρά του μίλησε για τις δυνατότητες το γηπέδου αναφέροντας χαρακτηριστικά «Αυτό το γήπεδο είναι από τα ωραιότερα γήπεδα της Ελλάδας. Μπορεί να φιλοξενήσει και άλλες δραστηριότητες εκτός του μπάσκετ. Δεν ξέρω γιατί υπήρξε μίσος για την ύπαρξη αυτού του γηπέδου. Ακόμη και το όνομα δεν τους άρεσε… Πρέπει να καταγράψουμε ακριβώς τις ζημιές και να αντλήσουμε πιστώσεις για την άμεση επισκευή και χρήση του κλειστού γηπέδου».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot