FOLLOW US: facebook twitter

Επικροτούμε την πρωτοβουλία για το Ζαχαρέικο καρναβάλι 2024

Ημερομηνία: 19-01-2024 | Συντάκτης:

Γράφει η Φιλιώ Νιάρχου


Στην καθημερινή μας ζωή πρέπει να επικροτούνται τα καλά, όπως και να επισημαίνονται τα άσχημα και οι παραλήψεις να προχωράμε καλύτερα για να δημιουργούμε και να βελτιώνουμε το βιοτικό μας επίπεδο. Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής που πήρε και απεύθυνε πρόσκληση σε όλους τους φορείς και ιδιώτες προκειμένου να βοηθήσουν στην προετοιμασία για το Ζαχαρέίκο Καρναβάλι 2024, ήταν μια πολύ καλή αρχή. Αυτό σημαίνει ότι εκτιμάται η συμμετοχή και η προσφορά της τοπικής μας κοινωνίας.

Οι συνεργασίες πάντα φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Διάβασα την πρόσκληση και παραβρέθηκα και μετά χαράς διαπίστωσα και μια καλή συμμετοχή που σημαίνει υπάρχει διάθεση και ενδιαφέρον. Ελπίζω οι αρμόδιοι να δείξουν την ανάλογη ευαισθησία και να υπάρξει συμμετοχή και προσφορά. Ο τόπος μας το αξίζει, το έχει ανάγκη, και οι πολίτες χρειάζονται να δουν κάτι διαφορετικό τις μέρες των Απόκρεων. Έφυγα από εκεί με καλές εντυπώσεις και ελπίδες για καλύτερες μέρες και τους δήλωσα ότι θα είμαι στην διάθεσή τους αν με χρειαστούν.

Οφείλω όμως, μια και παραβρέθηκα, να επικροτήσω την μελετημένη κίνηση της Δημοτικής Αρχής για την πρωτοβουλία αυτή άλλα και την πρόσκληση που έκανε ο Δήμαρχος στον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Μπράμο.. Προς τιμήν του ο κος Μπράμος ΄ήταν ειλικρινής ως προς τα οικονομικά, αλλά ήταν και ξεκάθαρος ως προς τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πρέπει οι Σύλλογοι όχι μια φορά το χρόνο να κάνουν κάτι, αλλά να προγραμματίζουν διάφορες εκδηλώσεις μέσα στον χρόνο. Με προϋποθέσεις πολιτιστικές οπωσδήποτε θα υπάρξει και στήριξη εκ μέρους της περιφέρειας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος