FOLLOW US: facebook twitter

Επί τάπητος τα προβλήματα υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Πύργου

Ημερομηνία: 30-04-2024 | Συντάκτης:

Συνάντηση Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας με τον Υπουργό Υγείας

Το οξύ ζήτημα της υποστελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας και κυρίως της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου έθεσε στον Υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλογου Ηλείας που συναντήθηκε μαζί του την περασμένη Παρασκευή.

Ο πρόεδρος Χρήστος Γιαννικούλης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Οικονομόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Λεωνίδας Λεοναρδόπουλος και το μέλος Παναγιώτης Δημητρακόπουλος συναντήθηκαν με τον Υπουργό κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχαν καταθέσει και στη διάρκεια της συνάντησης στο Υπουργείο Υγείας παρέδωσαν στον κ. Γεωργιάδη τις επικαιροποιημένες προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου επί του ζητήματος έπειτα και από την συνδιάσκεψη των φορέων στις 21/2/2024, οι οποίες ήδη έχουν δοθεί στην δημοσιότητα από 21/3/2024.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γιαννικούλης σε σχετική ανακοίνωση, από την πλευρά του Υπουργού εκφράστηκε η βούληση για ενέργειες επί του προβλήματος. “Ελπίζουμε και αναμένουμε να υπάρξουν όντως από την πλευρά της Πολιτείας οι πρωτοβουλίες εκείνες οι οποίες θα επιλύσουν αυτό το κρίσιμο για την δημόσια υγεία πρόβλημα. Ως  Ιατρικός Σύλλογος παρακολουθούμε τις εξελίξεις και σκοπεύουμε, εφόσον απαιτείται, σε νέες παρεμβάσεις” σημείωσε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος