FOLLOW US: facebook twitter

Επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ημερομηνία: 24-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9612″ img_size=”full”][vc_column_text]Επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα γίνουν επετειακές εκδηλώσεις την Παρασκευή στις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης καθώς και κατάθεση στεφάνων στα Μνημεία Ηρώων.

Ανήμερα του εορτασμού, τη Δευτέρα το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Κρέστενα

Στις 10.15 το πρωί θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό  Κοίμησης της Θεοτόκου Κρεστένων. Μετά το πέρας της δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την  εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Κρεστένων κα Ελένη Παπαδοπούλου.

Ώρα 11.00: Θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των Μαθητών των Σχολικών Μονάδων προ των Αρχών και του Λαού της πόλης επί της οδού «Ξενοφώντος» Κρεστένων.

Μακρίσια

Στις 09.30 το πρωί θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσουν οι μαθήτριες του Γυμνασίου Μακρισίων  Γεωργία Δάγλαρη, Μαριλιάνα Νικολακοπούλου, Κατερίνα Παρασκευοπούλου.

Ώρα 10.00: Θα πραγματοποιηθεί  κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων, απαγγελίες ποιημάτων κι ακολούθως παρέλαση των μαθητών στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας.

Καλλίκωμο

Στις 09.30 το πρωί θα τελεστεί δοξολογία από τον Ιερό Κλήρο. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου κα Αικατερίνη – Σωτηρία Κολοβού.

Ώρα 10.00: Θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων, απαγγελίες ποιημάτων κι ακολούθως παρέλαση των μαθητών στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας.

Ανδρίτσαινα

Στις 10 το πρωί θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Ώρα 10.15: Θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας  από την εκπαιδευτικό κα Πηνελόπη Δημοπούλου.

Ώρα 10.30: Θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Ανδρίτσαινας κι ακολούθως θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των μαθητών των Σχολείων στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας.

Καλλιθέα

Στις 10.00 θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ώρα 10.15: Θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Προϊστάμενο του Δημοτικού Σχολείου κ. Φώτιο Γρηγορόπουλο.

Ώρα 10.30: Θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Καλλιθέας κι ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των μαθητών των Σχολείων στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot