FOLLOW US: facebook twitter

Επέστρεψε στην κανονικότητα το ΚΠΑ της ΔΥΠΑ Πύργου

Ημερομηνία: 06-12-2023 | Συντάκτης:

Σε πλήρη λειτουργία πλέον η Υπηρεσία στο νέο κτίριο στις Εργατικές Κατοικίες

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Στην κανονικότητα επέστρεψε το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης της ΔΥΠΑ στον Πύργο, καθώς οι εργαζόμενοι εγκαταστάθηκαν στο νέο κτίριο που στέγαζε παλαιότερα τον ΟΑΕΕ, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών στους εσωτερικούς χώρους. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η σύνδεση με πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου για την λειτουργία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οπότε πλέον το Κέντρο μπορεί να υποδέχεται και να εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Όπως ανέφερε στην Πρωινή ο προϊστάμενος του ΚΠΑ της ΔΥΠΑ Πύργου, κ. Καλογερόπουλος, η κεντρική διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία μετά το πρόβλημα που διαπιστώθηκε στο προηγούμενο κτίριο επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα βρήκε τη λύση για τη στέγαση των υπαλλήλων σε χώρο πιο κοντά στον αστικό ιστό κάνοντας «αγώνα δρόμου» για να μη χαθεί χρόνος.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι μετά και την εγκατάσταση σύνδεσης ίντερνετ, το ΚΠΑ2 επιστρέφει σε καθεστώς πλήρους λειτουργίας και μπορεί πλέον να εξυπηρετεί το κοινό, σημειώνοντας ότι όλο αυτό το διάστημα η Υπηρεσία λειτούργησε απρόσκοπτα μέσω της τηλεργασίας των υπαλλήλων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος