FOLLOW US: facebook twitter

Επειος Ήλιδας: Τριπλή εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοντέρνου Πεντάθλου U19 και U17

Ημερομηνία: 28-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τρεις αθλητές του Επειού Ήλιδας, θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοντέρνου Πεντάθλου, αγωνιζόμενοι στο Δίαθλο.

Ο λόγος για την Αγγελική Τζόλα, πρωταθλήτρια Ελλάδας πέρσι στο Δίαθλο Τριάθλου, την Ιουλιανή Τζόλα, όγδοη πέρσι στον Δίαθλο Τριάθλου, καθώς και τον Ιωάννη Τσιώνο. Ο Επειός Ήλιδας, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, αποτελεί τον πρεσβευτή της Ηλείας σε ένα ολυμπιακό άθλημα πολύ απαιτητικό, το οποίο χρόνο με τον χρόνο αποκτά και μεγαλύτερη απήχηση.

Ο Επειός θα είναι παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοντέρνου Πεντάθλου Laser Run, Biathle Triathle Ανδρών Γυναικών Ν. Ανδρών , Ν. Γυναικών U19 – U17 και στο αγώνισμα Δίαθλο (κολύμπι – τρέξιμο) Εφήβων, Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 28, 29 και 30 Απριλίου στη Ραφήνα.

Με τα πορτοκαλί χρώματα του Επειού, θα λάβουν μέρος οι αθλήτριες Ιουλιανή Τζόλα, Αγγελική Τζόλα και ο αθλητής Ιωάννης Τσιώνος. Οι αθλητές, θα λάβουν μέρος στο Δίαθλο, το οποίο περιλαμβάνει τρέξιμο 1.600μ. κολύμπι 200μ. σε πισίνα και στη συνέχεια τρέξιμο 1.600μ.

Το Δ.Σ. του Επειού Ήλιδας, τους εύχεται καλή επιτυχία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος