FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Νίκησε τις αντιξοότητες ο Αναστασόπουλος και προκρίθηκε στους Πανελλήνιους

Ημερομηνία: 29-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Επειός Ήλιδας είναι εδώ. Οι αθλητές του, η «ψυχή» του συλλόγου, παρά τις αντίξοες συνθήκες, παρά την έλλειψη πισίνας για προπονήσεις, συνεχίζουν να φέρνουν επιτυχίες.  Ο Σωτήρης Εφραίμ Αναστασόπουλος, έκανε τα πάντα να μοιάζουν δυνατά, χάρη στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο ΟΑΚΑ στο 5th Nireas Trophy. Πέτυχε στα 50μ. ελεύθερο να πιάσει το όριο για τους Χειμερινούς Αγώνες και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Επειός, εκπροσωπήθηκε στο ΟΑΚΑ με δυο αθλητές.  Ο Σωτήρης Εφραίμ Αναστασόπουλος, έπιασε το όριο στα 50,. Ελεύθερο και έχασε για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου το όριο πρόκρισης στα 200μ. Ελεύθερο, πράγμα που οφείλεται στην έλλειψη προπονήσεων λόγω της κλειστής πισίνας στο δημοτικό κολυμβητήριο Ήλιδας. Ο αθλητής του Επειού, ο οποίος βελτίωσε τις ατομικές του επιδόσεις, πράγμα που δείχνει ότι η συμμετοχή σε αγώνες βοηθάει στην απόκτηση εμπειριών, τερμάτισε 10ος στα 400μ. ελεύθερο, 14ος στα 50μ. ελεύθερο και 21ος στα 200μ. ελεύθερο.

Ο άλλος αθλητής που συμμετείχε, ήταν ο Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος, ο οποίος τερμάτισε 11ος στα 400μ.ελεύθερο, 14ος στα 200μ. ελεύθερο και 17ος στα 50μ. ελεύθερο, βελτιώνοντας και αυτός τους ατομικούς του χρόνους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος