FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Η επίσκεψη του Πανιωνίου στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 22-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87241″ img_size=”full”][vc_column_text]Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο Πανιώνιος με τα τμήματα υποδομής του στην κολύμβηση, επισκέπτεται το δημοτικό κολυμβητήριο Ήλιδας, για προπονήσεις. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης, έφτασε την Παρασκευή και θα παραμείνει μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη.

Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο μιας στενής συνεργασίας που έχει εγκαινιάσει ο Επειός με τον σύλλογο του Πανιωνίου, αλλά και ταυτόχρονα με αφορμή τις εξαιρετικές συνθήκες που βρίσκει την πόλη μας, τέτοιες που έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις στους αθλητές του. Μια συνεργασία και κοινές προπονήσεις των δυο συλλόγων, οι οποίες ανεβάζουν το επίπεδο των αθλητών μας, από κάθε άποψη.

Ο έφορος κολύμβησης του Πανιωνίου, Κώστας Τριανταφύλλου, μιλώντας για την επιλογή της Αμαλιάδας για μια ακόμα χρονιά, ανέφερε:

«Στην Αμαλιάδα συναντούμε αξιόλογες εγκαταστάσεις. Η Αμαλιάδα αρέσει στα παιδιά και δεν βρίσκουμε τον λόγο να αλλάξουμε προορισμό. Και τα καινούργια παιδιά που έρχονται, τους αρέσει πολύ».

Όσο για τη χρονική επιλογή, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες να έρχεται η αποστολή του Πανιωνίου, απάντησε:

«Η Μεγάλη Εβδομάδα, είναι η μόνη εποχή στην οποία τα παιδιά δεν έχουν σχολικές υποχρεώσεις και μπορούν να αντεπεξέλθουν στον όγκο της προπόνησης. Είναι δύσκολη προπόνηση αυτή που κάνουν. Κάνουν γύρω στα 12-13 χιλιόμετρα την ημέρα».

Ο πρόεδρος του Επειού, Θεόδωρος Σάκκος, με αφορμή την πέμπτη κατά σειρά επίσκεψη του Πανιωνίου, ανέφερε:

«Αποτελεί για μας μεγάλη τιμή. Τόσο για τον Επειό, όσο και για την πόλη μας. Είναι σημαντικό που έρχεται ο Πανιώνιος και προπονείται εδώ. Μόνο και μόνο τα παιδιά που βλέπουν τους συναθλητές τους από μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος, είναι μεγάλη υπόθεση. Η εμπειρία που αποκομίζουν».

Συγχαρητήρια στον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Ο Επειός Ήλιδας, συγχαίρει ολόθερμα τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, για την κατάκτηση του τίτλου της Α2 ΕΣΚΑΗ και το αήττητο, καθώς και την άνοδό του στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Εύχεται η επιτυχία του αυτή να γίνει η απαρχή για νεότερες επιτυχίες στο μέλλον, συντελώντας στην περαιτέρω πρόοδο του ηλειακού αθλητισμού, καθώς και την προώθηση των ιδανικών της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι, στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot