FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Γ.Σ. Ήλιδας: Μια νέα κολυμβητική εμπειρία ξεκινά

Ημερομηνία: 02-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Από σήμερα οι εγγραφές και προπονήσεις σε όλα τα τμήματα

Σήμερα Δευτέρα αρχίζουν οι εγγραφές και οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα του Επειού Ήλιδας. Μια νέα χρονιά, με νέα όνειρα και φιλοδοξίες για όλους, αλλά και μια νέα χρονιά μοναδικής κολυμβητικής εμπειρίας αρχίζει, για όλες τις ηλικίες, μικρούς και μεγάλους.

Ο  Γ. Σ. Ήλιδας «Επειός» σας προσκαλεί για άθληση στις οργανωμένες υποδομές του κολυμβητηρίου (ολυμπιακών διαστάσεων) της Αμαλιάδας για προπονήσεις, αλλά και για ψυχαγωγία και διασκέδαση μικρών και μεγάλων.

Έχει καταρτιστεί ένα ευρύ πρόγραμμα κολυμβητικών δραστηριοτήτων με τη συνεργασία έμπειρων, ειδικευμένων αδειούχων προπονητών, καθηγητών φυσικής αγωγής, επαγγελματία ναυαγοσώστη και ατόμου πιστοποιημένου στις πρώτες βοήθειες.

Περιλαμβάνονται τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες, baby swimming, aqua aerobic, ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, υδατοσφαίρισης (polo) και ειδικά τμήματα (ΑΜΕΑ). Επίσης, υπάρχει πρόγραμμα για την προετοιμασία υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ ή Στρατιωτικές Σχολές.

Η κολύμβηση είναι ιδανική για μικρούς και μεγάλους, καθώς συνδυάζει καρδιοαγγειακή άσκηση και μυϊκή ενδυνάμωση χωρίς να καταπονεί τις αρθρώσεις, αποτελώντας ένα άθλημα που μπορείς να ακολουθείς για όλη σου τη ζωή.

-Να τονιστεί ότι για τη συμμετοχή στα προγράμματα παιδιών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης παιδίατρου και δυο (2) φωτογραφίες. Για τους ενήλικες, απαιτούνται ιατρικές βεβαιώσεις από καρδιολόγο και δερματολόγο, καθώς και δυο (2) φωτογραφίες.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή κολυμβητική χρονιά, με επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Σας περιμένουμε στην οικογένειά μας, να γνωρίσετε τη φιλοσοφία του αθλητισμού μέσα από τη σωστή εκμάθηση κολύμβησης.

Για πληροφορίες και εγγραφές σας περιμένουμε στο γραφείο του συλλόγου πίσω από τις εξέδρες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδας (Γραφείο Νο 2).

-Ώρες λειτουργίας της Γραμματείας από 16:00 έως 20:00 καθημερινά, Σάββατο 10:30 έως 13:00. Τηλ. επικοινωνίας: 6944 595 345 &  6987 946 600.  

E-mail: epeios@hotmail.com                                                              

https://www.facebook.com/epeiosilidas


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot