FOLLOW US: facebook twitter

Έπαθλο Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης: Πλούσιο θέαμα στον Γρύλλο

Ημερομηνία: 30-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος της Α.Ο.Λ.Α.Π. κατετάγη πρώτος στην κατηγορία έως 1400cc.

Νικητές ανά κατηγορία οι Τακιδέλλης, Σταυρόπουλος, Μαχαίρας στον αγώνα που διοργάνωσε άρτια η Α.Ο.Λ.Α.Π.

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Με επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο ο 3ος αγώνας του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης που διοργάνωσε η Α.Ο.Λ.Α.Π. στην ειδική διαδρομή του Γρύλλου, μήκους 2600 μέτρων. Ο αγώνας είχε 23 συμμετοχές και προσέφερε πλούσιο θέαμα στους πολυάριθμους θεατές.
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η track day με 14 οδηγούς να δίνουν το «παρών» και την Κυριακή διεξήχθη ο αγώνας του Επάθλου. Την Κυριακή στον αγώνα που προσμετρά στο Έπαθλο μόνο το πρώτο σκέλος, έγιναν ένας αναγνωριστικός γύρος και δύο χρονομετρημένοι. Το δεύτερο σκέλος που αποτελείτο από δύο χρονομετρημένους γύρους είχε εκκίνηση από στάση. Από πλευράς Α.Ο.Λ.Α.Π. συμμετείχαν 4 οδηγοί οι Δημήτρης Δημητρόπουλος, Αντώνης Δημόπουλος, Δημήτρης Σταυρόπουλος και Τάσος Παρασκευόπουλος.

Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος της Α.Ο.Λ.Α.Π..
O Κώστας Μαχαίρας της Α.Λ.Α. Καλαμάτας.

Νικητής στα δύο σκέλη της Κυριακής, στα 600cc (Crosscar), ήταν ο Μιχάλης Τακιδέλλης του Α.Σ.Μ.Α.. Δεύτερος ήταν ο Αντώνης Δημόπουλος της Α.Ο.Λ.Α.Π. και τρίτος ο Παναγιώτης Λάτσης του Α.Σ.Μ.Α. Πάτρας. Στην κατηγορία έως 1400cc πρώτος ήταν ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, δεύτερος ο Τάσος Παρασκευόπουλος και τρίτος ο Δημήτρης Δημητρόπουλος, όλοι οδηγοί της Α.Ο.Λ.Α.Π..
Τέλος, στην κατηγορία 1401-1600cc ταχύτεροι ήταν οι Κώστας Μαχαίρας της Α.Λ.Α. Καλαμάτας, Αντώνης Δημόπουλος της Α.Ο.Λ.Α.Π. και Δημήτρης Βαρθαλίτης της Α.Λ.Α. Καλαμάτας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot