FOLLOW US: facebook twitter

Επαγγελματίας στον Ολυμπιακό ο Σαράντος Βασιλακόπουλος

Ημερομηνία: 17-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σαράντος Βασιλακόπουλος με τον Τάσο Φερεκίδη στον Πειραιά.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός από τα Διάσελλα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και προωθήθηκε στην Κ19 του Ολυμπιακού-Νέα επιτυχία για την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Άλλος ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής προερχόμενος από την Ηλεία και δη την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου του Τάσου Φερεκίδη, έκανε το άλμα στην καριέρα του και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Σαράντο Βασιλακόπουλο (παίζει εξτρέμ και 10άρι) από τα Διάσελλα του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ο οποίος ύστερα από δύο χρόνια στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Σαράντος (έχει γεννηθεί 1 Αυγούστου 2007) ανακοινώθηκε την Τρίτη από τον Ολυμπιακό και θα είναι πλέον μέλος της Κ19 του Ολυμπιακού, της σπουδαίας φουρνιάς που κατέκτησε το UEFA Youth League τον περασμένο Απρίλιο. Ο Βασιλακόπουλος από 5 ετών ήταν στην Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου του Τάσου Φερεκίδη και στα 15 του, πριν 2 χρόνια, μεταπήδησε στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, ως απόρροια του πλούσιου ταλέντου του. Και πλέον, έχοντας δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην μεγάλη ελληνική ομάδα και το όνειρό του συνεχίζεται. Όπως συνεχίζονται και οι επιτυχίες της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου, που τροφοδοτεί διαρκώς την ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς με ποδοσφαιριστές από την Ηλεία, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται.

«Είμαστε περήφανοι και συγκινημένοι»

Η ανάρτηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου του Τάσου Φερεκίδη, χθες το μεσημέρι, ήταν η εξής: «Πριν περίπου 10 χρόνια όταν νεοσύστατη ακόμα η ακαδημία μας ξεναγήθηκε από τον διευθυντή του δικτύου Ολυμπιακού Βασίλη Νάνο στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη μαζί με τον τότε σκάουτερ του Ολυμπιακού, Γιώργο Αμανατίδη, γελάσαμε με την παιδική αφέλεια ενός μικρού αθλητή μας τότε, που μεγαλόφωνα ρωτούσε τον μπαμπά του νοσταλγικά “κάθε πότε θα μπορεί να πηγαίνει στο χωριό του” τοποθετώντας ήδη τον εαυτό του εν δυνάμει αθλητή του Ολυμπιακού που θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις.

Γελάσαμε τότε όλοι μας με το παιδικό όνειρο αυτού του παιδιού που φάνταζε στα μάτια μας τόσο μακρινό, αφελές, ονειροπόλο. Ήταν όμως ώρα ανοικτή που λέμε και στον τόπο μας! Και κάποιος άλλος γέλαγε με την δική μας αφέλεια .

Ήρθε λοιπόν η ώρα που αυτό το όνειρο όχι μόνο έγινε πραγματικότητα αλλά στέφθηκε και με απόλυτη επιτυχία, αφού ο Ολυμπιακός αναγνώρισε το ταλέντο, την εργατικότητα και την αφοσίωση του αθλητή μας, Σαράντου Βασιλακόπουλου και τον έκανε επαγγελματία!

Εμείς περήφανοι, συγκινημένοι και περιχαρείς ευχόμαστε μόνο υγεία και… we keep on dreaming (συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε) μαζί σου Σαράντο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot