FOLLOW US: facebook twitter

Εορτασμός 28Ης Οκτωβρίου στο Καράτουλα

Ημερομηνία: 30-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Τοπικά


Παρουσία του νεοεκλεγμένου δήμαρχου Πύργου Στάθη Καννή

Παρουσία πλήθους κόσμου και με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό, με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε η εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στο Καράτουλα, παρουσία του νεοκλεγέντος Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή.

Στον ιερό Αγίου Νικολάου όπως άλλωστε σε όλες τις ενορίες των τοπικών κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός, δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων, χοροστατούντος του ιερέως Αθανασίου Στεργίοπουλου. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας, η ανάκρουση του εθνικού ύμνου και η τήρηση ενός λεπτού σιγής.

Ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών που δικαίως απέσπασε το ένθερμο και αυθόρμητο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καράτουλα Θεόδωρος Κλειδέρης, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Γιώργος Τσατσαμπάς, ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Κόρδας, ο πρώην δήμαρχος Ωλένης Γιάννης Παναγόπουλος, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, κτλ

Στην Ωλενα

Το ΟΧΙ και την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, γιόρτασαν το Σάββατο το πρωί οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους, στην Τ.Κ Ώλένης. Μετά την θεία λειτουργία και τον εκκλησιασμό, οι μικροί μαθητές απήγγειλαν ποιήματα μπροστά απο την προτομή του Φιλάρετου και εν συνεχεία παρέλασαν με την σημαία τους στον κεντρικό δρόμο του χωριού, όπου τους χειροκρότησαν γονείς και κάτοικοι της Τ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot