FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσίασε η «Αλυσίδα» του Γιάννη Γαλανόπουλου

Ημερομηνία: 23-07-2024 | Συντάκτης:

Παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Σινε Ρόδον στον Σταφιδόκαμπο

Εντυπωσίασε, ακόμα μια φορά,  το θεατρόφιλο κοινό της Ηλείας, η παράσταση της ομάδας «Υπερφωτισμένοι» και το έργο του Σταφιδοκαμπίτη Γιάννη Γαλανόπουλου, «Αλυσίδα» το βράδυ του Σαββάτου στο Σινέ Ρόδον στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Η καταπράσινη πλατεία του εκπληκτικού θερινού σινεμά στο Σταφιδόκαμπο, γέμισε ασφυκτικά με κόσμο, στηρίζοντας για ακόμα μια φορά την προσπάθεια της ομάδας του Ηλείου καλλιτέχνη που με τις ερμηνείες της κατάφερε να κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Η υπόθεση του έργου

Η οικογένεια «Επιστήμων» μετά από πολλές οικονομικές αναποδιές ζει σε ένα υπόγειο και τα τέσσερα μέλη της, κάνουν δουλειές του ποδαριού, με την ελπίδα να μπορέσουν κάποια μέρα να βγουν από αυτό το τέλμα. Όλα θα αλλάξουν όταν η μικρή κόρη της οικογένειας, θα προσληφθεί ως καθηγήτρια μαθηματικών της ιδιαιτέρως εύπορης οικογένειας «Παλαιολόγου».

Τότε, μέσω μιας «αλυσίδας συστάσεων», η οικογένεια των απόκληρων «Επιστημόνων» θα εισβάλει στον αποστειρωμένο πυρήνα της πλούσιας οικογένειας με σκοπό να επωφεληθεί, κάτι που θα φέρει απροσδόκητες εξελίξεις…

Η «Αλυσίδα» παρουσιάστηκε με την υποστήριξη της ΚΟΙΝΣΕΠ “ΑΛΕΞΑΣ” και του Δήμου Φυλής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot