FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσίασαν «Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα»!

Ημερομηνία: 23-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Ηλεία, Νέα, Πολιτισμός

– Στη Ζαχάρω η υπέροχη παράσταση της Παιδικής σκηνής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν


Την παιδική μουσική παράσταση «Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα», ένα μιούζικαλ τσέπης» που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους , σε νέα θεατρική διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, παρουσίασε με πιτυχία το Σάββατο το βράδυ στο γυμνάσιο της Ζαχάρως η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Σε Θεατρική διασκευή της Εύας Στυλάντερ – Σκηνοθεσία, στίχοι, μουσική: Κωνσταντίνος Ευστρατίου.

Το έργο, ξεδιπλώνοντας με συνέπεια την πλοκή του γνωστού παραμυθιού του Χ. Κ. Άντερσεν, προσέφερε ένα εξαιρετικό θέαμα για όλη την οικογένεια, δίνοντας την αφορμή για συζήτηση γονέων-παιδιών με θέματα, όπως η ειλικρίνεια και το ψέμα, το θάρρος της προσωπικής γνώμης, η εξωτερική μας εμφάνιση κ.α.

Το έργο μιλάει για την ματαιότητα της αυταρέσκειας και της υπερβολικής ενασχόλησης με την εξωτερική μας εμφάνιση, για την κολακεία και το ψέμα, για την εξουσία. Μια εξαιρετική παράσταση με πολύ χιούμορ, δράση, «τρέλα», πρωτότυπη μουσική, υπέροχα τραγούδια και χορογραφίες, ευρηματικά σκηνικά και πολύ εντυπωσιακά κοστούμια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος