FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσίασαν οι special μπύρες της Ηλειακής Ζυθοποιίας στο 1ο Athens Beer Festival!

Ημερομηνία: 31-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99370″ img_size=”full”][vc_column_text]Τις τρεις από τις special χειροποίητες μπύρες παραγωγής της, παρουσίασε η Ηλειακή Ζυθοποιία στο πρωτοποριακό και καινοτόμο φεστιβάλ  1ο Athens Beer Festival  που έγινε στην Αθήνα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού από τις 18-20 Οκτωβρίου. Ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο Φεστιβάλ αφιερωμένο αποκλειστικά στις χειροποίητες ή craft όπως λέγονται μπύρες, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει  μπύρες μοναδικές, σκοτσεζικες συνταγές, με χειροποίητες καραμέλες και βότανα.

Η Ηλειακή Ζυθοποιία  έβαλε λοιπόν τα καλά της και υποδέχθηκε τους φίλους της μπύρας παρουσιάζοντας όλες τις special μπύρες παραγωγής της, μεταξύ αυτών την  White 3 10 (τριπλοζυμωτη με λεμονοχορτο και 10 βότανα, την Milf, pale ale με χειροποίητες καραμέλες και την  καινούργια weiss με εκχύλισμα Μοσχάτου. Όλη η οικογένεια Μπριντζίκη βρέθηκε στο χώρο του Φεστιβάλ στο δικό της περίπτερο και τις τρεις ημέρες της διοργάνωσης παρουσιάζοντας τις εκλεκτές μπύρες της που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στους επισκέπτες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται η ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΠΡΙΝΤΖΙΚΗ, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η Ηλειακή Ζυθοποιία είναι η πρώτη ζυθοποιία που ιδρύθηκε στο νομό Ηλείας (στο χωριό Λαντζόϊ), το 2012, από τους Ανδρέα Παπαδάκο, την Διονυσία Ντατσοπούλου – Μπριντζίκη και τον Διονύσιο Μπριντζίκη. Είναι η μεγαλύτερη ζυθοποιία στη Νότιο Ελλάδα και έχει ένα όραμα: «το όνειρο του πάθους και της δόξας». Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις ζύθου στην Ελλάδα.

Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, μπροστά από τον οποίο μπαίνει όμως ο παράγοντας άνθρωπος, έχει δυνατότητα παραγωγής περισσότερων από 40.000 εκατόλιτρα μπίρας, ενώ χρησιμοποιεί ενέργεια από φωτοβολταϊκά και γεωθερμία.

Η μπίρα Olympica Magna, που παράγει, δεν παστεριώνεται, δεν χρωματίζεται τεχνητά, δεν περιέχει χημικά, βελτιωτικά γεύσης, διαύγειας, εμφάνισης, συντηρητικά, ακόμα και το ανθρακικό της προέρχεται από φυσική δεύτερη ζύμωση. Έχει ισορροπημένη αλλά πλούσια γεύση. Φτιάχνεται από ελληνικές βύνες, επιλεγμένο λυκίσκο, αρωματικά βότανα και νερό από ορεινές πηγές του όρους Ερύμανθος. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής σας στους χώρους της Ηλειακής Ζυθοποίας, θα ξεναγηθείτε στους χώρους παρασκευής μπύρας βλέποντας τους ζυθοποιούς μας σε δράση στο ζυμωτήριο, το εμφιαλωτήριο και τον χώρο των δεξαμενών και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους μπύρας αλλά και ιδιαίτερες ποικιλίες στη ειδικά διαμορφωμένη κάβα της.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot