FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσιακή η συμμετοχή επαγγελματιών του κινηματογράφου στο 2ο Olympia “Creative Ideas” Pitching Lab

Ημερομηνία: 21-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Εντυπωσίασε και τους ίδιους τους διοργανωτές η ανταπόκριση των Ελλήνων επαγγελματιών του κινηματογράφου, για συμμετοχή στο Pitching ανάπτυξης σεναρίου για δημιουργία ταινίας που το θέμα της επικεντρώνεται σε ζητήματα της παιδικής ή νεανικής ηλικίας, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους (30/11 ως 7/12/2019).

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το 2018 το 1ο Olympia “Creative Ideas” Pitcing Lab στο πλαίσιο του 21ου Φεστιβάλ Ολυμπίας, το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της παραγωγής στη χώρα μας «Ταινιών για Παιδιά και Νέους» μεταξύ των Ελλήνων επαγγελματιών του κινηματογράφου και ιδίως των νέων, αυξάνεται.

Υποβλήθηκαν 41 προτάσεις, αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός.

Ως τις 5 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν από την προκριματική επιτροπή οι προτάσεις που θα εγκριθούν για συμμετοχή στο Pitching, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο Ηλείας μεταξύ 30 Νοεμβρίου 7 Δεκεμβρίου 2019.

Ταυτόχρονα θα ανακοινωθούν οι χορηγοί των χρηματικών βραβείων και των παροχών υπηρεσιών κατά το στάδιο προπαραγωγής, παραγωγής και μεταπαραγωγής των ταινιών για τους δυο τελικούς νικητές, οι Έλληνες και ξένοι ειδικοί που θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες και θα συμμετάσχουν στη διδασκαλία, καθώς και το πρόγραμμα των 6 ημερών που θα διαρκέσει το εργαστήριο.

Σημειώνουμε ότι το πρόγραμμα δεν περιορίζεται στην ανάπτυξη των σεναρίων και των παρουσιάσεών τους, αλλά περιλαμβάνει σειρά master classes γύρω από τις ιδιαιτερότητες του «Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους», που είναι και το διαχρονικό αντικείμενο του ενδιαφέροντος του Φεστιβάλ Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος