FOLLOW US: facebook twitter

Εντός του χωριού θα μεταφερθεί η παιδική χαρά Παλαιοχωριού

Ημερομηνία: 22-05-2024 | Συντάκτης:

Έπειτα από πλειοψηφική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πηνειού

Σε νέο χώρο αναμένεται να μεταφερθεί το προσεχές χρονικό διάστημα η παιδική χαρά του Παλαιοχωρίου στον δήμο Πηνειού, έπειτα από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε πρόσφατη συνεδρίαση.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου, Αθανάσιος Τσατσός, είναι αναγκαία η μεταφορά της παιδικής χαράς σε άλλο χώρο εντός της κοινότητας, γιατί η θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα αφενός είναι μακριά από το κέντρο του χωριού και αφετέρου δημιουργείται πρόβλημα με ορισμένα  άτομα που συναθροίζονται εκεί. Παράλληλα, σημείωσε ότι ελλοχεύει κίνδυνος λόγω διαφόρων ερπετών, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να διατυπώνουν αρκετά παράπονα σχετικά με την ασφάλεια όσων χρησιμοποιούν την παιδική χαρά.

Η εισήγηση του προέδρου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφίας, καθώς διαφώνησαν και καταψήφισαν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας, ενώ τη  σύμφωνη γνώμη για τη μεταφορά της παιδικής εντός του χωριού εξέφρασε η Δημοτική Κοινότητα Παλαιοχωρίου.

Κατόπιν τούτου, αναμένεται να προσδιοριστεί ο κατάλληλος χώρος για τη μεταφορά της παιδικής χαράς εντός της κοινότητας, για να περιοριστούν οι αποστάσεις που πρέπει να διανύουν οι γονείς και τα παιδιά, καθώς και να εκλείψει ο κίνδυνος από ερπετά και από συναθροίσεις που αξιολογούνται ως ανασταλτικός παράγοντας στην απρόσκοπτη χρήση της παιδικής χαράς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot