FOLLOW US: facebook twitter

Έντονη αντιπαράθεση Λέντζα-Μοράντ: Εκρηκτική συνεδρίαση του Δ. Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 25-10-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”97429″ img_size=”full”][vc_column_text]

-Ορίστηκαν εκπρόσωποι σε ΠΕΔ, ΦοσΔΑ και Σύνδεσμο «Ηρακλής»

Εκρηκτική ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας Κυλλήνης το βράδυ της Τετάρτης με την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα και του πρώην Δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ να τερματίζεται, όταν τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, ανάγκασε την αστυνομία να διακόψει τη συζήτηση και να αδειάσει την αίθουσα…

Η αντιπαράθεση άναψε «κόκκινο» όταν ο κ. Λέντζας έκανε αναφορά στα διαλυμένα απορριμματοφόρα που παρέλαβε ενώ κατήγγειλε ότι ο Δήμος «είναι μέσα 2 εκ. ευρώ!» γεγονός που εξόργισε τον κ. Μοράντ ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος πως «ο δήμος έχει αποθεματικά στην τράπεζα 2,5 εκ. ευρώ» ενώ υπάρχουν και ανείσπρακτες οφειλές 8,3 εκ. ευρώ.

Η κόντρα συνεχίστηκε όταν ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας κατηγορώντας την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι αρκέστηκε μόνο στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης, για να λάβει εκ νέου το λόγο ο κ. Μοράντ ο οποίος υπεραμύνθηκε της δημαρχιακής του θητείας και τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσει η νέα δημοτική αρχή να υποβαθμίζει το έργο που εκτέλεσαν σε όλους τους τομείς.

Τα όσα διημείφθησαν μεταξύ τους ήταν πολλά και για διάφορα ζητήματα για να καταλήξουν μετά από ώρα στην ερώτηση του κ. Μοράντ προς το Δήμαρχο πως εάν υπονοεί την ύπαρξη οικονομικού σκανδάλου στο δήμο  θα πρέπει να πραγματοποιηθούν ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποσαφηνιστούν όλα. Πρόταση στην οποία συμφώνησε ο κ. Λέντζας λίγο πριν η συνεδρίαση διακοπεί λόγω του τηλεφωνήματος φάρσα – όπως αποδείχτηκε.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε μετά από μια ώρα με την εκλογή εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, την εκλογή μελών στον ΦοΣΔΑ Ηλείας, την επιλογή εκπροσώπου στον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας και την εκλογή αντιπροσώπου στον Σύνδεσμο «ο Ηρακλής».

Συγκεκριμένα: για το Σύνδεσμο «Ο Ηρακλής»: Κακαλέτρη Γεωργία, Χαντζής Κωνσταντίνος,

Βατσής Δημήτριος, εκπρόσωπος μειοψηφίας.

Στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Δήμαρχος Λέντζας Ιωάννης και οι Κεκάτος Διονύσιος, Κακαλέτρη Γεωργία, Μοράντ Ναμπίλ Ιωσήφ.

Στο ΦoΔΣΑ: Ο Δήμαρχος Λέντζας Ιωάννης με αναπληρωτή τη Γιαννίτση Αλεξάνδρα και ο Βαγγελάκος Παναγιώτης με αναπληρωτή τον Σίνο Νικόλαο.

Στο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας ο Βαρβαρέσος Ιωάννης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot