FOLLOW US: facebook twitter

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η 1η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ημερομηνία: 03-06-2024 | Συντάκτης:

-Με τη δράση ο Δήμος Ήλιδας γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Ο Δήμος Ήλιδας στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων και της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία -με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου-, την ‘1η Ποδηλατάδα Αμαλιάδας».

Η ποδηλατάδα που διεξήχθη με τεράστια επιτυχία, μετατράπηκε σε ένα μοναδικό περιβαλλοντικό μάθημα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του ποδηλάτου, ενώ εξελίχθηκε και σε γιορτή εντός της πόλης.

Τα ποδήλατα για περισσότερες από τρεις ώρες κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους και της πλατείες, ενώ στην εκδήλωση που ακολούθησε αναδείχθηκαν τα χαμόγελα και τα χρώματα της Άνοιξης.

Η εκκίνηση δόθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας και δια μέσου των κεντρικών οδών της πόλης, οι ποδηλάτες ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους στην πλατεία Καζαντζάκη.

Μετά τον τερματισμό, τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστήρι ζωγραφικής που είχε ετοιμάσει το «Καλλιτεχνείο», ενώ η σχολή χορού «Αθλοκίνηση X – Danceteria» παρουσίασε ένα μοναδικό χορευτικό σόου δρόμου για όλους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση δυο ποδηλάτων για παιδιά, τα οποία οι τυχεροί θα παραλάβουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης ευχαρίστησε τη ΜΟΤΟΛΕΑ, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας, την σχολή χορού «Αθλοκίνηση X – Danceteria» και το «Καλλιτεχνείο» για τη συμμετοχή τους, καθώς και τη σχολή οδηγών του κ. Κώστα Πετρόπουλου για την συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Το παρών έδωσε και ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης, αλλά και οι σύμβουλος πολιτισμού του Δημάρχου Ήλιδας κα Μάγδα Χριστοδουλοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος