FOLLOW US: facebook twitter

Ενόργανη Γυμναστική: Με την Εθνική στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Κρανίτης

Ημερομηνία: 25-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74125″ img_size=”full”][vc_column_text]Με το εθνόσημο στο στήθος τιμώντας την Ελλάδα αλλά και την ιστορική Επαρχία Ολυμπίας, ρίχνεται στη μάχη για τη διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Ντόχα, ο νεαρός αθλητής Νίκος Κρανίτης, με καταγωγή από το Λέπρεο Ηλείας.

Ο Κρανίτης είναι μόλις 22 ετών και όχι μόνο δεν τον έβαλε κάτω μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο το Νοέμβριο του 2017 και το χειρουργείο που ακολούθησε, αλλά το πάλεψε και σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να επανέλθει στις προπονήσεις, να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με δάσκαλο τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια και να επιλεχθεί στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδος. Θεωρείται ένα εξαιρετικό ταλέντο στη ενόργανη γυμναστική και πιστεύεται πως πολύ γρήγορα θα αξιολογηθεί ως ένας από τους καλύτερους νέους αθλητές στην Ευρώπη.

Ο Νικόλας μιλώντας στο ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 ανέφερε λίγες ώρες πριν το παγκόσμιο:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό της Εθνικής ομάδας και χειρουργό μου Οδυσσέα Παξινό, ο οποίος μου «έφτιαξε» τον ώμο και μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω και επίσης τον προπονητή μου Θεόφιλο Λαλεχο που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου σε όλα τα καλά ή τα κακά και φυσικά τους συναθλητές μου που με βοηθούν με κάθε τρόπο. Επίσης, τη φυσικοθεραπεύτρια της Εθνικής ομάδας Ivana Djuric που με βοηθάει πάρα πολύ να επανέλθει το χέρι μου στην τέλεια κατάστασή του και να μπορώ να αποδώσω ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Μαζί και ο Πετρούνιας

Εξάλλου, μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια ταξίδεψε στη Ντόχα η Εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστική για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ωστόσο μέχρι πριν λίγες μέρες η συμμετοχή του Έλληνα Ολυμπιονίκη ήταν αμφίβολη. Όμως μετείχε στις προπονήσεις και τώρα μαζί με τον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη και τον γιατρό, αποφάσισαν να ταξιδέψει στην Ντόχα να αγωνιστεί και να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Την ομάδα των ανδρών απαρτίζουν οι Νίκος Ηλιόπουλος, Νίκος Κρανίτης, Βλάσης Μάρας, Λευτέρης Πετρούνιας, Αντώνης Τανταλίδης, Γιώργος Χατζηευσταθίου, ενώ την ομάδα των γυναικών οι Αργυρώ Αφράτη, Εβελίνα Μάγια, Βασιλική Μιλλούση, Ευαγγελία Μονοκρούσου, Ιωάννα Ξουλόγη, Βάλια Πλυτά.

Πηγή:pna.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot