FOLLOW US: facebook twitter

“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Δημάρχου, Π. Αντωνακόπουλου

Ημερομηνία: 06-09-2023 | Συντάκτης:

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσονται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές πέντε νέα και καταξιωμένα πρόσωπα, από το χώρο εργασίας και παραγωγής, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη και το Δήμο.

*  Πρόκειται για τους: Γιώργο Λαμπρόπουλο – ελεύθερο επαγγελματία, Χρήστο Ζέρβα – ελεύθερο επαγγελματία, Αλεξάνδρα (Άντα) Πατρινού – πρόεδρο Κορακοχωρίου, Χαράλαμπο Χριστόπουλο – υπάλληλο Δασαρχείου, Αθανάσιο Καρατουλιώτη – επαγγελματία. 

Γιώργος Λαμπρόπουλος

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιώργος Λαμπρόπουλος που θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Πύργου.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Πύργου. Γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως διακοσμητής. Ασχολείται με τα κοινά κι έχει έντονη πολυετή δράση σε αθλητικά σωματεία.

Χρήστος Ζέρβας

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Χρήστος Ζέρβας που θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Χρήστος Ζέρβας θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο και συγκεκριμένα στα Χαλικιάτικα. Αγαπά πολύ την περιοχή του και τους κατοίκους της, ενώ έχει έντονη φιλοζωική δράση.

Αλεξάνδρα (Άντα) Πατρινού

Η Αλεξάνδρα Πατρινού είναι πρόεδρος της Δ.Κ. Κορακοχωρίου, όπου και θα είναι εκ νέου υποψήφια. Με χρόνια και έντονη αυτοδιοικητική δράση. Ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία, έχει ξεχωρίσει για το δραστήριο του χαρακτήρα της τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα εστίασης.

Χαράλαμπος Χριστόπουλος

Ο Χαράλαμπος Χριστόπουλος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Κλεινδιά. Γεννήθηκε στο Κλεινδιά και κατοικεί στον Πύργο, εργάζεται ως υπάλληλος στο Δασαρχείο Πύργου και είναι εξεταστής στο ΕΟΠΠΕΠ Πελοποννήσου. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της κοινότητας Κλεινδιά (’94-’98) ενώ από το 2002 έως σήμερα είναι κοινοτικός σύμβουλος. Επίσης είναι Β’ αναπληρωτής πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού.

Αθανάσιος Καρατουλιώτης 

Ο Αθανάσιος Καρατουλιώτης είναι επαγγελματίας και δραστηριοποιείται τα τελευταία είκοσι χρόνια στο χώρο της εστίασης. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Δ.Κ. Λαντζοίου και είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εστίασης «Διόνυσος». Είναι υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot