FOLLOW US: facebook twitter

«Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο»: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Ημερομηνία: 30-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

 *  Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ Χρήστος Δημόπουλος και οι: Μαρία Γεωργακοπούλου, Ελένη Αλεξοπούλου, Νίκος Τσιρώνης, Γιώργος Κουρμπανάς 

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ Χρήστος Δημόπουλος, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την κοινή τους πορεία καθώς και τέσσερα νέα και καταξιωμένα πρόσωπα από το χώρο εργασίας και παραγωγής που έχουν ως κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη και τον Δήμο. Πρόκειται για τους: Μαρία Γεωργακοπούλου-Νοσηλεύτρια στο ΓΝ Πύργου, Ελένη Αλεξοπούλου-Ιδιωτική υπάλληλο, Νίκο Τσιρώνη-Δασοφύλακα στο Δασαρχείο Πύργου, Γιώργο Κουρμπανά-Ελεύθερο επαγγελματία.

Ο Χρήστος Δημόπουλος είναι πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, με μεγάλη επαγγελματική καριέρα επί σειρά ετών στο ανώτατο επίπεδο, με τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Αθηναϊκό. Στην τρέχουσα περίοδο είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου (ΔΗ.Κ.Ε.Π.).

 Ο κ. Δημόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ο μεγάλος κοινός στόχος είναι να συνεχιστεί ακόμα πιο εντατικά το έργο που έχει ξεκινήσει από την τρέχουσα θητεία. Η συνολική μεγάλη προσπάθεια αποσκοπεί στη βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας σε όλους τους τομείς. Σε αυτή τη θητεία ζήσαμε πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες και αντικειμενικά πολύ μεγάλες δυσκολίες (όπως με την πανδημία, τις καραντίνες, κ.α.), αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε ήδη να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο Δήμο μας, καθώς και να βάλουμε βάσεις για ακόμα περισσότερα και καλύτερα. Ενώνω λοιπόν κι εγώ τις όποιες δυνάμεις μου και θα συμβάλλω με αυτές στον κοινό αγώνα για το καλό του Δήμου μας».

Μαρία Γεωργακοπούλου – Νοσηλεύτρια στο Γ.Ν.  Πύργου

Η Μαρία Γεωργακοπούλου είναι νοσηλεύτρια στο Γ.Ν. Πύργου ενώ έχει εργαστεί και στο Γ.Ν. Αιγίου. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών διευθύντρια στο «Market in» γεγονός που της προσδίδει διοικητικές ικανότητες.

Ελένη Αλεξοπούλου – Ιδιωτική υπάλληλος

Η Ελένη Αλεξοπούλου, με καταγωγή από την Κουτσοχέρα και το Χειμαδιό, είναι σεφ και έχει εργαστεί σε μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας. Είναι η πρώτη φορά που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά.

Νίκος Τσιρώνης – Δασοφύλακας στο Δασαρχείο Πύργου

Ο Νίκος Τσιρώνης ζει στην δ.κ. Κατσαρού και εργάζεται ως δασοφύλακας στο Δασαρχείο Πύργου.

Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου της κοινότητας Κατσαρού και ιδιαίτερα ενεργός πολίτης στην τοπική κοινωνία με ανησυχίες και ευαισθησίες.

Γιώργος Κουρμπανάς – Ελεύθερος επαγγελματίας

Ο Γιώργος Κουρμπανάς είναι ενεργός πολίτης, υδραυλικός στο επάγγελμα με πολυετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής από το 1989. Έχει επιδείξει σημαντικές ικανότητες και γνώσεις στον χώρο του, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών του Νομού Ηλείας, αποδεικνύοντας την ικανότητά του να οργανώνει και να ηγείται σε σημαντικά επαγγελματικά πλαίσια. Παρά την πολυάσχολη επαγγελματική του δραστηριότητα, συνεχίζει να είναι ενεργός στον κατασκευαστικό τομέα, διατηρώντας τεχνικό γραφείο στην περιοχή του, στον Πύργο Ηλείας, στη διεύθυνση Πατρών 57. Επιπλέον, έχει αποκτήσει πολιτική εμπειρία, διατελώντας δημοτικός σύμβουλος τόσο στον πρώην δήμο Ωλένης όσο και στον δήμο Πύργου. Αυτό αποδεικνύει τη δέσμευσή του στη δημόσια υπηρεσία και το ενδιαφέρον του για τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot