FOLLOW US: facebook twitter

Ενισχύεται με 15 δόκιμους αστυφύλακες η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας

Ημερομηνία: 14-03-2024 | Συντάκτης:

-Καθοριστική η συμβολή του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλου

Τη μεγαλύτερη ενίσχυση από ποτέ θα έχει φέτος η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, με δόκιμους πρωτοετείς αστυφύλακες.

Χθες το απόγευμα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας θα ενισχυθεί με δεκαπέντε (15) νέους δόκιμους αστυφύλακες, όταν τα προηγούμενα χρόνια η ενίσχυση περιοριζόταν σε μόλις δύο θέσεις δοκίμων!

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική απόφαση, καθώς οι δόκιμοι αμέσως μετά την έξοδό τους από τη Σχολή, στα μέσα Απριλίου, θα στελεχώσουν υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου, παρέχοντας σημαντική ενίσχυση ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που αυξάνεται ο πληθυσμός στο νομό, λόγω τουρισμού, και απαιτείται περισσότερη αστυνόμευση για την πάταξη των παραβατικών περιστατικών.

Η συμβολή του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου ήταν καθοριστική για αυτή την εξέλιξη και οι προσπάθειες που καταβάλει σε όλα τα επίπεδα αποδεικνύεται στην πράξη ότι αποδίδουν καρπούς.

Οι πληροφορίες άλλωστε αναφέρουν, ότι αναμένεται να εκδοθεί και νέα διαταγή για περαιτέρω ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος