FOLLOW US: facebook twitter

Ενισχύεται η εκδοχή του εγκλήματος στην Εφύρα

Ημερομηνία: 29-06-2023 | Συντάκτης:

– Τι προκύπτει από τα ευρήματα των τοξικολογικών του Χαρ. Αναγνωστόπουλου

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Την εκδοχή της ανθρωποκτονίας φαίνεται πως ενισχύουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου από την Εφύρα Πηνείας, που βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι του τον Σεπτέμβριο του 2022, δίχως ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», στην ανάλυση των τοξικολογικών εξετάσεων ανιχνεύτηκαν κλασικά παυσίπονα (ντεπόν) και δύο αντικαταθλιπτικές φαρμακευτικές ουσίες σε «θεραπευτικές συγκεντρώσεις».

Όπως εξήγησε στην «Πρωινή» έγκυρη πηγή με γνώση της υπόθεσης, τα αντικαταθλιπτικά δεν ήταν ούτε σε τοξικά επίπεδα ούτε σε πολύ χαμηλά, κάτι που ταιριάζει πολύ περισσότερο με την εκδοχή της ανθρωποκτονίας παρά με αυτήν της αυτοκτονίας.

«Τα δύο αντικαταθλιπτικά φάρμακα σε θεραπευτική συγκέντρωση καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη και λιγότερο πιθανή την εκδοχή της αυτοχειρίας. Εάν αυτά τα φάρμακα ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα ή σε πολύ υψηλά, θα ήταν διαφορετικά. Το ότι βρέθηκαν όμως στη συγκέντρωση που θεωρητικά αντιστοιχεί στη θεραπεία,οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν επρόκειτο για άνθρωπο που ήταν κοντά στο επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εκδοχή της ανθρωποκτονίας παραμένει η προφανέστερη μετά και τις τοξικολογικές εξετάσεις, αφού ο θάνατος του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου προήλθε από αιμορραγία σε δεύτερο χρόνο, έπειτα τουλάχιστον 40 χτυπήματα στο κεφάλι με «θλον και τέμνον όργανο», σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή που είχε διενεργήσει ο ιατροδικαστής Πατρών, Ανδρέας Γκότσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot