FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Ξενοφών 0-0: Αρκέστηκαν στο βαθμό!

Ημερομηνία: 31-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο δοκάρια ο Ξενοφών-Μία μεγάλη ευκαιρία ο Ενιπέας

 

Χωρίς τέρματα  τελείωσε το χθεσινό  ντέρμπι της Α1 ανάμεσα στον Ενιπέα και τον Ξενοφώντα στο Στάδιο Πύργου, παρουσία 900 περίπου φιλάθλων. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένο περισσότερο τον Ενιπέα που διατηρήθηκε στο +2 από τον Ξενοφώντα.

Ο Ξενοφών ήταν καλύτερος, είχε την εδαφική υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά η αμυντική γραμμή του Ενιπέα, δεν επέτρεψε να πατήσουν περιοχή οι ερυθρόλευκοι και να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις για γκολ. Από την άλλη, ο Ενιπέας, μπορεί να πήγε καλά ανασταλτικά, αλλά υστέρησε στη δημιουργία και  απείλησε ελάχιστα την εστία του Κουτρουμπή.

Το α΄ ημίχρονο κύλησε με ελάχιστες καλές φάσεις, με τον Ξενοφώντα να υπερέχει στο πρώτο μισάωρο αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ενιπέα. Μία ήταν η φάση άξια αναφοράς για τους ερυθρόλευκους, στο 30΄ με τον Τάσο Κουτσογιαννάκη να σεντράρει από αριστερά προς τον Κωνσταντόπουλο, αλλά την τελευταία στιγμή βγήκε και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κουρλός. Ο Ενιπέας ισορρόπησε μετά το 30΄ και στο 40΄ απείλησε πρώτη φορά. Ο Δαλαβούρας σέντραρε από αριστερά, ο Στροφύλλας έπιασε κεφαλιά, η μπάλα πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά και μπλόκαρε ο Κουτρουμπής. Στο 42΄ το φάουλ-σέντρα του Τσαντίλη από 40 μέτρα, αιφνιδίασε τον Κουτρουμπή που με διπλή προσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ και αφού η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο δοκάρια στο β΄ μέρος ο Ξενοφών

Στην επανάληψη, ο Ξενοφών ήταν ακόμα καλύτερος  κι έψαξε εξαρχής το γκολ. Στο 46΄ το σουτ του Παναγόπουλου πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια και στο 49΄ ο Μιλοσέσκι σούταρε έξω από την περιοχή και δεξιά, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 62΄ ο Μπακατσέλος σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουρλού. Ο Ενιπέας απάντησε στις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, με μια μεγάλη φάση. Ο Μπατζακόπουλος σέντραρε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Τσαντίλη που έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση, η μπάλα πέρασε από τον Κουτρουμπή, αλλά ο Αναμουρλίδης απέκρουσε σωτήρια δύο μέτρα προ της γραμμής.

Στο 72΄ ο Δαλαβούρας αντίκρισε τη 2η κίτρινη (κόκκινη) για μαρκάρισμα , στο επόμενο λεπτό ο Μπακατσέλος είχε νέο μακρινό σουτ λίγο άουτ και στο 89΄ ο Δημάκης σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα εξοστρακίστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.  Καλύτεροι από τον Ενιπέα, οι Κωτσάκης, Κύτταρης, Βαγγόπουλος, ενώ από τον Ξενοφώντα οι Κολόκας, Αναμουρλίδης, Μιλοσέσκι, Δημάκης. Πολύ καλή η διαιτησία των Μαρκαντωνάτου, Καραλή, Λάττα.

 

Ενιπέας: Κουρλός, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Κύτταρης, Δούλος (90′ Καλαντζής), Γκρίλλας (65′ Αστερόπουλος), Στροφύλλας, Τριανταφύλλης (86′ Φερεκίδης), Μπατζακόπουλος (74′ Γκουβέρος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Κωνσταντόπουλος, Τ. Κουτσογιαννάκης (87′  Π. Κουτσογιαννάκης), Δημάκης, Παναγόπουλος (55′ Μπακατσέλος), Μπουτσικάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος